Pe ce stadion ar putea juca Dinamo în Liga 2


Dinamo sondează piața pentru a avea un stadion unde să joace „acasă” în Liga 2. Una dintre arenele vehiculate, cea din Cotroceni, a ieșit din calcule, după spusele lui Cornel Țălnar, fost fotbalist și antrenor al „câinilor” și un apropiat al acționarului principal Dorin Șerdean.

„Am depus cerere la Cotroceni, s-a vorbit și cu domn Ciuclea (n.r Ilie Ciuclea, patronul celor de la Daco-Getica) pentru stadionul din Colentina. La Cotroceni nu se poate juca, vestiarele au fost transformate în birouri. Așa ne-au transmis cei de la Banca Națională.

Încercăm și o altă variantă, Arcul de Triumf. Încercăm să ajungem la o înțelegere. Încercarea moarte n-are. Ar fi păcat să nu fie folosite aceste stadioane noi. Și cei care se ocupă de stadion ar avea de câștigat.

Important este să fie pus administratorul special, el va coordona toată activitatea. Va pune antrenor, director sportiv, șef pentru centrul de copii și juniori. Gică Mihali poate să fie antrenorul echipei în Liga 2”, a declarat Țălnar pentru Playsport.

Oricât de optimiști am fi, cu lotul acesta nu avem nicio șansă la promovare! Dar cu 4-5 jucători experimentați, să vină lângă tinerii care deja au o experiență în Liga 1, putem încerca. Mai avem un atu: regula U19, obligatorie în liga secundă, acolo unde avem numeroase soluții, pe lângă jucătorii eligibili U21.” – Gheorghe Mihali, antrenor interimar Dinamo

Citește și:

Autoritățile caută influenceri care să promoveze imaginea României

Previous Rapid profită de dezastrul de la Dinamo
Next Cine e omul care o putea salva pe Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *