PCH se implică la Dinamo înainte de derby: „Le arde buza”


PCH se implică din nou la Dinamo și mobilizează suporterii în cel mai greu moment al clubului.

„Imaginează-ți că mâine te-ai trezi cu titluri de felul ăsta pe toate canalele: “A murit Dinamo!” “Dinamo a încetat să mai existe!” Anunțul ar fi pe buzele tuturor. Mai ales pe buzele subțiri și arse ale celor care ar da vestea asta cu toată satisfacția.

‘Arse’ pentru că unora chiar le arde buza s-o vadă pe Dinamo la groapă. Și dorința lor este aproape să se împlinească… – al treilea an la rând în playout; – mai aproape de retrogradare decât de jumătatea clasamentului; – zvonuri plasate cu stil prin presă în care antrenorul este concediat; – un patron care nu mai bagă bani nici măcar de-o îmbălsămare.

Ar fi în stare să țină mortul în geam doar ca să-i mai ridice câteva luni pensia sau banii din drepturile de televizare… – un club care vinde jucătorii la prima strigare, ca pe niște saci de cartofi, sau mai nou, ca pe-o legătură de ‘ceapă’; – un club care și-a lustruit trofeele de prin vitrină și le-a dus la casa de amanet a LPF-ului pentru a supraviețui până mâine…

Parcă nu e așa departe ‘Doamna cu coasa’. Parcă îi vezi rânjetul de sub gluga aia neagră… Până la urmă toți suntem datori cu o moarte. De ce ar fi Dinamo scutită? La 72 de ani cam începi să-ți cumperi prosoape… Cum putem să mai prelungim viața muribundului nostru? Dinamo nu este o ființă ca să poată alege ce este bine pentru sine și nici nu se poate salva prin sine. Dinamo depinde de noi”, scrie PCH.

Citește și:

Dezvăluiri din vestiar: „Nu va fi bine”

-->
Previous Dezvăluiri din vestiar: "Nu va fi bine"
Next Bani în plus pentru Dinamo. Veste bună pentru Negoiță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *