PCH reacționează dur după vânzarea lui Nistor


PCH reacționează foarte dur după vânzarea lui Dan Nistor la Universitatea Craiova și aceștia susțin că există interese mari pentru ca Dinamo să retrogradeze în acest sezon.

”CLANUL BUTOANE
Cei PATRU ”B” care vor Dinamo în ”B”

Zilele acestea am avut un exemplu clar al modului în care se lucrează la distrugerea lui Dinamo și cine sunt actorii principali. Dezvăluirile noastre se bazează pe afirmații apărute în presă în ultima vreme.
Iată cum s-au derulat lucrurile în cazul Nistor:

1. Pițurcă îl sună pe Giovanni Becali și îi spune că îl vrea pe Nistor. Reiese clar din afirmațiile lui Giovanni.
(să nu uităm cum am pierdut meciul de la Craiova pe mâna jucătorilor impresariați de Giovanni)

2. Becali apelează la Bălănescu, omul său de încredere din Dinamo, pentru a-l convinge pe Negoiță că vânzarea lui Nistor e singura cale de a ieși din impasul financiar.
(Bălănescu este cel prin care Giovanni Becali a reușit să-l impună pe Neagoe la Dinamo. Asta după ce au lucrat intens la îndepărtarea lui Rednic, care nu credea prea mult în fotbaliștii impresariați de Giovanni. După plecarea lui Neagoe, Clanul Butoane a încercat să-și impună un alt antrenor, tot un băiat cu B mare, unul care, ATENȚIE! e în cărțile lui Bălănescu și acum, un antrenor care nu poate lucra cu Dan Nistor)

3. Negoiță, merge pe mâna lui Bălănescu în care are încredere oarbă și își dă acordul pentru vânzarea lui Nistor.

4. NISTOR REFUZĂ PLECAREA LA CRAIOVA. Tatăl lui Nistor și toți din familia lui sunt dinamoviști. Nu acceptă nici să fie vândut ca un sac de cartofi, mai ales că pe el nu-l întrebase nimeni.

5. Bălănescu trebuie să-și ducă misiunea până la capăt. Apelează la alți intermediari care trebuie să-l convingă pe Nistor:
”Trebuie să accepți plecarea la Craiova. Aici oricum nu mai e loc de tine.”
”Iată ce spun unii suporteri despre tine…”
”Uite cum sunt unii indignați de prezența chipului tău pe autocar…”

Bălănescu nu vrea să se știe că el a fost cu ideea de a-l pune pe Nistor pe autocar, în vară, ca o măsură împotriva Peluzei și împotriva simbolului Hîldan.
Omul se teme că planul suporterilor ar putea avea succes și că există riscul să nu mai aibă loc de noi prin club.
Tot Clanul Butoane este îngrozit de o eventuală prezență a noastră în acționariat. S-au prins că nu vor mai putea face manevrele de până acum dacă noi suntem acolo și participăm la luarea deciziilor.

Am fi permis noi vreodată să fie vândut căpitanul lui Dinamo, LA O RIVALĂ, PE UN PREȚ DE NIMIC, și culmea, PE ACELAȘI SALARIU ca la Dinamo?!!
Am fi permis noi vreodată ca suporterii să fie umiliți în ultimul hal, așa cum au făcut nenorociții aștia acum?!!

Când Bălănescu l-a convins pe Negoiță să renunțe la Rednic i-a spus că acesta din urmă ar vrea s-o ducă pe Dinamo în B, ca să o cumpere cât mai ieftin.
Bălănescu îl acuza pe altul de ceea ce de fapt este chiar planul Clanului Butoane

De curând, colegul de suferință a lui Giovanni, Cristi Borcea, proaspăt ieșit de la studii, a declarat că Bălănescu este copilul crescut de el și este omul de bază de la Dinamo. A mai spus că pe vremea lor Giovani Becali controla totul în Liga 1 prin jucătorii impresariați de el.
(Culmea e că ăștia doi au făcut pușcărie tocmai pentru niște milioane de dolari furați din transferurile jucătorilor de la Dinamo)

Mitică Brutărie Dragomir spune că speră ca Dinamo să fie preluată de băieții din ”Clanul Butoane”, care să formeze o echipă în jurul lui Bălănescu.

Badea s-a lăudat și el cu formarea lui Bălănescu. Se afișează cel mai puțin. Are școală. Lucrează prin oameni cu influență și prin portavocea sa. Nu vrea nici stadion nou, pentru că și acest lucru ar crește prețul lui Dinamo.

Cornel Dinu, portavocea lui Badea, îi face praf pe toți dar îl laudă pe Bălănescu.
Și mai spune ceva Mister Dinu: ”Ce să caute suporterii în Consiliul de Administrație?!” Prin afirmația asta, Cornel Dinu rezolvă două dileme dintr-o lovitură… A și B:
A- Se dă de gol că de fapt nu a crezut niciodată într-un proiect al suporterilor, fie al nostru, fie cel în care era implicat pentru un plus de imagine.
B- Demonstrează TEAMA TERIBILĂ a Clanului Butoane față de o eventuală implicare a noastră în deciziile clubului. Ce să căutăm noi într-o lume care este numai a lor, a prăduitorilor.

Ei bine, de ce vă e frică nu veți scăpa. Suntem mai hotărâți ca niciodată să ducem proiectul până la capăt.
Ne duceți spre retrogradare? Da, am înțeles bine strategia voastră. ȘI SUNTEM MAI DETERMINAȚI CA NICIODATĂ SĂ NU VĂ LĂSĂM SĂ DISTRUGEȚI DINAMO!

Îi chemăm pe toți suporterii adevărați alături de noi!
ÎMREUNĂ TREBUIE SĂ ȚINEM SUS STEAGUL ALB-ROȘU!

DINAMO POATE SUPRAVIEȚUI NUMAI PRIN IMPLICAREA NOASTRĂ!”, au scris cei din PCH.

Citește și:

Reunirea care decide multe lucruri la Dinamo

-->
Previous Reunirea care decide multe lucruri la Dinamo
Next VIDEO Un uruguayan i-ar putea lua locul lui Nistor la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *