PCH explică de ce se implică la Dinamo și cine va conduce: ”A trecut vremea satrapilor!”


Liderul Peluzei Cătălin Hîldan, Elyass Bucurică, a vorbit pentru prima dată despre subiectul implicării asociației galeriei în viața și în conducerea clubului Dinamo.
”A venit momentul ca după ani în vânt, în ploi, Dinamo să fim și noi! Cel de la tribună, cel din peluză, cel din America sau de la Oradea, cel care și-a rupt picioarele pe teren, toți dinamoviștii care sunt dispuși unui efort financiar în funcție de posibilități. Vrem să facem parte, activ, din viața clubului, considerăm că au trecut momentele patronilor satrapi care fac totul pe sistemul: «Sunt banii mei, nu îmi spune nimeni ce și cum să fac cu ei». Conștientizăm că suntem jos, foarte jos, pentru fanii dinamoviști nu trebuie să existe și mai jos, nu percepem!”, a spus Bucurică pentru Gazeta Sporturilor.
Tot el a mai transmis: ”Vrem să ne implicăm, să fim partenerii clubului. Nu singuri, ci într-un procent care să ne permită să avem cuvânt, acest model merge în Germania, de ce nu se poate implementa și la noi? Nu dorim să luăm noi Dinamo, suntem deschiși să colaborăm cu oricine, însă vrem să fim ancorați în realitatea clubului, revin la modelul german: suporterii să nu poată lua mai mult de 50 la sută din club, proprietarul sau acționarii să nu poată avea mai mult de 50 la sută, să fie implicate autoritățile locale, în cazul de față cine va ridica noul stadion. Astfel se elimină ideea falimentului. Acum, la Dinamo e Ionuț Negoiță, mâine poate va reveni domnul Badea, văd în fiecare zi că vin arabii, grecii, rușii. Să vină, însă nu cred că cine ar ajunge la Dinamo nu și-ar dori să aibă alături un partener cum este PCH, un partener care poate produce emulație, pasiune, poate aduce oameni pe stadion, sponsori”.

declarație
”În board-ul director vor intra foste glorii, directori de multinaționale, oameni credibili, care pot atrage parteneri. Noi rămânem în peluză! Sunt dinamoviști gata să facă și sacrificii financiare pentru a salva clubul”
Elyass Bucurică

-->
Previous ȘASE Cosmin Moți e REGE în Bulgaria! Performanță IREALĂ pentru fundaș
Next Juniorii A, campionii 2017, se joacă cu focul! EMOȚII mari înaintea ultimei etape

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *