PCH cere un nume IMPORTANT la Dinamo: ”Avem nevoie de el. Rednic nu e Dumnezeu”


Dinamo tocmai a fost eliminată din Cupa României și se pare că fanii au înțeles că în conducere ar trebui să se afle un om care se pricepe cu adevărat la fotbal și care să apere interesele clubului din Ștefan cel Mare.

”Să facem curățenie Luană! Dar nu cu orice preț. În momentul ăsta nu avem decât o singură soluție: Să mergem pe mâna lui Mircea Rednic. Dar trebuie să înțelegem că Rednic NU este Dumnezeu. Și asta trebuie să înțeleagă si el. (…) Apelul nostru către Mircea Rednic este să-l accepte, să-l ceară lângă el pe Florin Prunea.

Garantăm noi pentru mutarea asta. Avem nevoie de acest de acest om lângă echipă. Este dinamovist. A demonstrat asta indiferent unde s-a aflat. Și-a asumat statutul de dinamovist declarat, chiar dacă a avut de pierdut din asta, în timp ce alții au preferat să rămână ”diplomați” cu gândul că …nu se știe pe unde-i poartă viața.

Avem nevoie de Prunea cu atât mai mult cu cât patronul echipei preferă să stea departe de stadion și de echipă. Apelul nostru este și către Ionuț Negoiță: Dinamo are nevoie de Florin Prunea, de experiența lui, de răutatea lui atunci când trebuie să apere interesele clubului! Antrenorul nu trebuie să-și consume energiile, timpul și nervii în discuții cu contestatarii, cu criticii, cu cârcotașii.

Domnule Negoiță, însăși Afacerea Dinamo are nevoie de Prunea! Nu ne trebuie niciun playoff în momentul ăsta. Dar am ajuns sat fără câini. Florine, hai odată ACASĂ! Pune-ți cravată aia roșie și vino până nu e prea târziu!”, se arată pe site-ul PCH.

Citește și:

Ilie Dumitrescu îi spune lui Rednic unde greșește: ”Ar trebui să-și asume”

-->
Previous PEDEPSIȚI Fanii au oprit autocarul într-o benzinăria. Ce le-au spus
Next Ilie Dumitrescu îi spune lui Rednic unde greșește: ”Ar trebui să-și asume”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *