Paul Anton: ”Sunt convins că din iarnă Dinamo va fi o echipă puternică”. Cum l-a convins Rednic


Fostul căpitan al lui Dinamo, Paul Anton în prezent titular la Samara, este în continuare cu sufletul alături de ”câini”, pe care îi urmărește din Rusia.

”Nu mă așteptam niciodată să termine 2018 pe locul 11! Dinamo este un club unde ai absolut toate condițiile pentru a face performanță. Singura problemă, să zicem, e cea cu stadionul, dar nu poate să fie asta decisivă. Situația e foarte grea, dar sper să lege mai multe victorii. Dacă vor reuși să facă asta, le va reveni moralul și lucrurile se vor schimba. E clar că acum sunt la pământ și se vede lipsa de încredere. Cel mai important este ca nea Mircea să aibă liniște să lucreze. Din iarnă sunt convins că va face o echipă puternică”, a declarat Paul Anton.

Mijlocașul povestește și cum l-a convins Rednic să vină la Dinamo.

”Este un antrenor care mi-a dat multă încredere. Are de partea lui experiența, face antrenamente foarte plăcute, bazate foarte mult pe jocul cu mingea. Sunt multe exerciții de posesie sub diferite forme, dar care păstrează niște principii clare de joc. Folosește trasee bine definite, care sunt repetate constant la antrenamente. Într-adevăr, a fost un factor decisiv pentru venirea mea în Ștefan cel Mare. (n.r. că a acceptat un salariu mic) Știam ce experiență imensă are în fotbal și cum se comportă cu fotbaliștii. Eram convins că mă poate ajuta să evoluez în carieră. Uite că nu m-am înșelat atunci și am procedat foarte bine că am mers pe mâna lui!”, a declarat Anton.

-->
Previous Dan Nistor promite: ”Voi fi trup și suflet pentru Dinamo.” De ce l-a sunat MM
Next Cine sunt cei 10 jucători importanți din Liga 1 care intră în ultimele 6 luni de contract. Doi sunt de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *