Paul Anton se întoarce în Liga 1


Paul Anton a fost prezentat oficial drept noul jucător al celor de la UTA Arad. Mijlocașul defensiv în vârstă de 31 de ani, liber de contract după despărțirea de spaniolii de la Ponferradina, a semnat un contract până la finalul acestui sezon cu „Bătrâna Doamnă” , cu opțiune de prelungire pe încă un an.

Fostul fotbalist de la Pandurii Tg. Jiu sau Dinamo, printre altele, a fost anunțat de Attila Brososzki, managerul general al UTA-ei. El s-a arătat foarte încântat de această mutare reușită de echipa arădeană în chiar ultima zi a perioadei de transferuri din România.

Ne bucurăm că în ultima zi de mercato reușim să marcăm pe piața transferurilor și nu orice jucător”, a spus Brososzki pentru site-ul oficial al UTA-ei Arad.

„Bine ai venit, Paul Anton!

Paul Anton a semnat astăzi cu UTA un contract până în vara anului viitor cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon.

Născut pe 10 mai 1991 la Bistrița, Anton a început fotbalul la fosta prim divizionară Gloria Bistrița, după care a trecut la Delta Tulcea. A mai evoluat pentru FCM Târgu Mureș, Pandurii Târgu Jiu și Dinamo București în România, pentru Anzhi și Samara în Rusia, dar și pentru Getafe și Ponferradina, echipa de care s-a despărțit de curând, în Spania.

Mijlocașul central a evoluat pentru toate naționalele de juniori ale României, iar pentru selecționata de seniori a debutat pe 24 martie 2018 într-o partidă amicală cu Israel. În total a adunat 11 (n.r. 12) selecții sub tricolor pentru care nu a reușit încă să puncteze”.

Citește și:

Propunerea lui Raed Arafat pentru companii. Impozit nou botezat ”cont de reziliență”

Previous Giani Crețu a plecat de la Dinamo
Next Veste mare de la președintele Ionuț Popa

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *