Paul Anton: ”Ne bucurăm pentru el”


Paul Anton a vorbit într-o conferință de presă despre partida pe care Dinamo o va disputa în această seară cu CS U Craiova, la Drobeta Turnu Severin, dar și despre înfrângerea rușinoasă de pe teren propriu cu ASC Poli Timișoara.

„Nu a fost o săptămână uşoară, dar trebuie să dăm dovadă cu suntem caractere şi să ridicăm capul. Să facem uitată ultima partidă pe care am pierdut-o acasă într-o manieră urâtă. Trebuie să dăm dovadă de unitate, în momentele grele ai nevoie de caractere puternice. Trebuie să fim atenţi, au o echipă foarte compactă, foarte omogenă, iar cei din faţă pot face diferenţa oricând. Nu are rost să spunem că totul a fost roz, dar e momentul să strângem rândurile şi să câştigăm. Apoi putem schimba această stare de tensiune, de nervozitate”, a declarat Paul Anton.

Închizătorul venit în această vară după ce a fost un an împrumutat la Getafe s-ar bucura dacă Cosmin Contra ar deveni selecționerul României.

„Nu ştim dacă pleacă, e aici, e concentrat pentru meciul de la Craiova, vom vedea ce va fi săptămâna viitoare. Dacă se va ivi oportunitatea să plece la naţională ar fi un pas înainte şi nu putem decât să ne bucurăm pentru el. Și el doreşte binele tuturor din echipă”, a spus mijlocașul echipei din Ștefan cel Mare.

Previous Antrenor surpriză pe lista lui Dinamo
Next INTERVIU Penedo: ”Să fim jucători de caracter”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *