Paul Anton la probabil ultimul meci în tricoul lui Dinamo


Universitatea Craiova încearcă să acopere golul lăsat de plecarea lui Alexandru Cicâldău la Galatasaray Istanbul. Conform ProSport, acest lucru se poate face prin aducerea lui Paul Anton de la Dinamo. Mijlocaşul în vârstă de 30 de ani urmează să se despartă de Dinamo şi s-ar fi înţeles deja cu deţinătoarea Cupei României. Anton va urma acelaşi traseu precum Juan Camara, spaniolul care a devenit liber după ce şi-a depus memoriu pentru a deveni liber, iar apoi a semnat cu Universitatea Craiova.

Paul Anton ar fi primul transfer al oltenilor, după aducerea ca antrenor principal a lui Laurenţiu Reghecampf. În Bănie, Paul Anton va reface cu Dan Nistor cuplul de la mijlocul terenului de la Pandurii Târgu Jiu şi Dinamo. Ambii au fost căpitani ai grupării din Ştefan cel Mare.

Deşi vine de la marea rivală a oltenilor, Dinamo, Paul Anton are deja un prieten în capitala Olteniei, pe Gică Craioveanu, directorul de imagine al Universităţii Craiova. Cei doi se cunosc bine din perioada în care Anton a evoluat la Getafe, ultima echipă din cariera lui „Grande”.

„Paul Anton este copilul meu, un băiat deosebit. Am colaborat excelent la Getafe și nu știu de ce n-a rămas în Spania. Ar fi făcut față cu siguranță în La Liga, s-ar descurca și acum Îmi place ca om și ca jucător. Un caracter pozitiv, dă tot ce are, nu poți să-i reproșezi nimic. Paul joacă mereu cu multă dăruire și lasă totul pe teren”, declara Gică Craioveanu, pentru ProSport, în decembrie anul trecut.

Citește și:

Patriarhul Daniel nu s-a vaccinat anti-Covid: ”Este un drept, nu o obligație”

-->
Previous Surprizele lui Dario Bonetti din echipa de start
Next Motivul absenței din teren al lui Paul Anton

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *