Paul Anton îi arată pisica lui Cortacero: ”La noi nu s-a întâmplat asta”


Paul Anton a vorbit în această seară după victoria cu Voluntari, 3-0, despre situația de la Dinamo și i-a explicat lui Pablo Cortacero ce îi deranjează cel mai tare în acest moment.

”Cred că echipa a arătat în seara asta bine, cel mai important e că am câștigat, din luna februarie nu am mai câștigat, mă bucur că am reușit să spargem gheața în condițiile în care suntem, dar noi sperăm măcar la nivel sportiv să ne facem treaba, să ne detașăm de problemele care sunt, să ne motivăm, că jucăm la Dinamo, cu o istorie în spate, cu niște fani senzaționali.

Am vrut să jucăm și să dedicăm victoria asta fanilor.

Nu este ușor, aici nu este vorba despre lipsa banilor, ci despre o nesiguranță. Vinerea trecută a fost o declarație oficială că vor veni banii și a trecut o săptămână și nu a venit niciun ban. La multe echipe sunt probleme, dar știu că după 3, 4 luni, patronul va plăti. La noi nu s-a întâmplat asta. La noi sunt doar promisiuni.

Nu este vorba de bani, să nu se înțeleagă că este vorba de bani, vrem să se întâmple ceva bun, să avem o siguranță că într-o lună, două, lucrurile vor intra pe un făgaș normal. Dar atâta timp cât se promite oficial și nu vine nimic nu mai poți să crezi.

În momentele în care suntem noi, fanii au venit aseară în cantonament, ne-au susținut, au încercat să ne calmeze, ei vor încerca să ne ajute, arată un devotament incredibil.

E o problemă delicată, e diferit față de alte clubuluri. Până în ultima zi, el este antrenorul nostru, suntem o familie și încercăm să facem lucrurile să meargă cât mai bine pe plan sportiv. Sunt la Dinamo și nu regret”, a declarat Paul Anton.

Citește și:

Ce transformare! Victorie spectaculoasă pentru Dinamo cu FC Voluntari

Previous Pablo Cortacero, mutare de ultim moment. Vrea control total
Next Dorin Șerdean: ”Avem deadline. Nu știm dacă va fi cazul ca DDB să ajute”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *