Paul Anton este dorit de Sepsi


Dinamo s-a despărțit sau se va despărți de jucătorii care au avut un cuvânt greu de spus în salvarea echipei de la retrogradare. Raul Albentosa a plecat deja, Sorescu este pe punctul de a pleca din moment ce managerul Mario Nicolae a recunoscut că are mai multe oferte, iar Paul Anton este și el aproape de despărțire.

Potrivit FANATIK, kucătorul bistrițean este dorit de Sepsi Sf. Gheorghe. Covăsnenii au de plătit doar 200.000 de euro.

Conform aceleiași surse, el a primit o hârtie de transfer primită de la conducerea clubului. Dinamo vrea 200.000 de euro pentru transferul fotbalistului, o sumă foarte mică având în vedere valoarea mijlocaşului.

Pentru Sepsi Sf. Gheorghe suma de transfer nu va fi o problemă, căci tocmai ce a vândut un jucător la FCSB pe 350.000 de euro.

„Nu e vorba dacă sunt sau nu tranșant, dar mai am un an de contract și nu e corect și loial față de club să vorbesc despre plecare. Agentul meu trebuie să discute astfel de lucruri sau clubul. Din vară, poate Dinamo nu mai vrea sau poate nu își mai permite să mă plătească. Am contract un an de zile, îl respect”, spunea Anton acum câteva săptămâni.

Citește și:

INTERVIU cu Dusan Uhrin: „Nu există niciun plan”

-->
Previous Vin banii la Dinamo. Primăria se implică
Next Reacție neașteptată: „Să vină domnul Țiriac”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *