--> -->

Paul Anton: „Cea mai dificilă perioadă”


-->
Fostul căpitan al lui Dinamo, Paul Anton, a dezvăluit câteva detalii despre coşmarul trăit la Dinamo în ultimul mandat, înainte de a pleca din Ştefan cel Mare.

Paul Anton a părăsit-o pe Dinamo la sfârșitul sezonului trecut, reușind salvarea directă de la retrogradare, cu același Dusan Uhrin la cârma echipei.

Acesta joacă în prezent la Ponferradina, în Segunda Division, unde joacă şi Alex Paşcanu.

Paul Anton: „Cea mai dificilă perioadă din carieră”

”Nu sunt foarte surprins de situaţia actuală a echipei, pentru că ştiu prin ce am trecut personal acolo. Din punct de vedere mental şi economic, a fost cea mai dificilă perioadă din cariera mea

N-am cerut niciodată să mi se ridice statuie, dar m-am simţit batjocorit alături de colegi, deşi am pus cu toţii umărul să salvăm o situaţie ingrată din punct de vedere sportiv.

Sper ca echipa să evite şi anul acesta retrogradarea, mai ales că îi ajută şi contextul, cu Mediaşul şi Clinceniul în prag de desfiinţare. Îmi doresc un Dinamo puternic în Liga 1.

Îmi închipui că nu a fost simplu până acum pentru Zăvăleanu şi Mureşanu să gestioneze clubul în insolvenţă, cu resurse limitate.

Sincer, până să plec, ajunsesem la saturaţie cu valul de minciuni care ni se servea, cu strategia de a fi duşi cu vorba în detrimentul carierelor şi familiilor noastre”, a declarat Paul Anton, pentru playsport.ro.

Citește și:

Avertisment în această săptămână: ”Nu deschide ușa ta”

-->
Previous O mare legendă îl atacă pe Filip
Next Revoltă la Dinamo: „E de capul lui”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.