Paul Anton: ”Aștept cu nerăbdare”


Căpitanul dinamoviștilor la meciul cu CS U Craiova, Paul Anton, a vorbit despre situația din acest moment de la Dinamo, într-o săptămână în care sunt antrenați de trei tehnicieni: au început cu Cosmin Contra și staff-ul său, astăzi sunt conduși de Iulică Mihăiescu și de joi de Vasile Miriuță. Cu toate acestea, gândul lui se îndreaptă spre meciul de duminică seara, cu FCSB, care se va disputa duminică, de la 20:30, pe Național Arena.

„Indiferent cine e pe bancă, noi trebuie să ne ridicăm la ambiţia acestui meci. Să dăm dovadă de caracter, să facem un meci mare pentru club, pentru noi şi mai ales pentru suporterii care şi de această dată vor fi lângă noi în număr foarte mare.

Într-un meci cu cei de la FCSB, un derby, mai important e spiritul. Mi-era foarte dor de un derby, pentru că pentru mine sunt cele mai frumoase meciuri.

Derby-urile sunt unice şi aşa vor rămâne, chiar aştept cu nerăbdare acest meci”, a spus Paul Anton, care a fost ieri la casele de bilete din Ștefan cel Mare pentru a vinde bilete în peluză pentru derby.

Citește și:

VIDEO Miriuță: „Cel mai frumos cadou”

Previous Ilfovenii au pus antrenor. Un dinamovist va fi tehnicianul Chiajnei
Next Un jucător s-ar putea întoarce la Dinamo după venirea lui Miriuță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *