Patru fotbaliști IMPORTANȚI, aproape de Dinamo: ”I-am spus patronului”


Dinamo este într-o situație foarte grea financiară, iar acest lucru este din cauza faptului că Ionuț Negoiță nu a abordat o strategie clară pentru a reuși să și scoată bani din fotbal, dar și să facă performanță.

Șeful Centrului de Copii și Juniori de la Dinamo, Gabriel Răduță a dezvăluit astăzi la GSP LIVE cum ”câinii” au ratat patru transferuri care ar fi fost foarte importante pentru echipa din Ștefan cel Mare.

”Moruțan e un copil foarte bun. L-am adus la Dinamo, dar nu am putut să îl luăm. Banii ne-au împiedicat, impresarul ne-a cerut 75.000 de euro. Sunt 4 ani de atunci, era la Universitatea Cluj, la juniori. Am vorbit cu impresarul, l-am chemat la București, dar nu s-a materializat. Ceea ce a depins de noi, am făcut, dar nu s-a putut

Puteam să îl luăm și pe Florinel Coman, acum trei ani când aparținea de Luceafărul Brăila. Era la Viitorul, avea o problemă contractuală și ni l-a propus domnul de la Luceafărul Brăila.

I-am comunicat patronului, dar a zis că nu se poate că sunt bani prea mulți. La fel și cu Răzvan Marin, Denis Drăguș”, a explicat Gabriel Răduță.

Citește și:

Previous Probleme mari de lot pentru Uhrin cu Clinceni. Echipa probabilă plus cote
Next DEZVĂLUIRE Borcea încă vrea la Dinamo: ”Nouă inși eram”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *