Parteneriatul surpriză care putea salva Dinamo


Mircea Rednic și Nicolae Badea puteau forma parteneriatul surpriză care să cumpere Dinamo. Fostul antrenor al „câinilor” a încercat să îl convingă pe omul de afaceri să preia împreună echipa.

Intrat în direct la Digisport, Mircea Rednic a încercat să negocieze preluarea lui Dinamo, cu Nicolae Badea, pe vremea când era antrenor la Dinamo.

„Eu i-am propus domnului Badea sa luăm Dinamo. Pentru că el are palmares. Echipa asta care a retrogradat din Liga 1 are doar suporteri. În rest nu are nimic. Palmares, stadion, emblemă, nimic. Unele sunt la Badea și unele la CS Dinamo. Din păcate, eu am fost cel păcălit. Am avut încredere în Nicolae Badea și în DDB. Eu sunt naiv și iubesc Dinamo, de aceea nu am dorit să fac contractul așa cum le fac Dan Petrescu, sau Reghecampf. Dacă sunt dat afară, să fiu plătit cum trebuie, să mă asigur că nu vor fi probleme. Eu am zis mereu că vreau să fiu judecat în iarnă, veneam după doi antrenori, eșecuri grele. Să nu uităm ce umilință fusese cu FCSB. Dar nu am pus condiții și am fost trădat. Domnul Badea mi-a și spus că, indiferent ce va fi, să rămânem prieteni. Nu mai vreau să comentez.

Ce spune despre Zăvăleanu

„Vreau să vorbesc și despre domnul Zăvăleanu, care propune strategii, proiecte. El voia să facă un centru la Adunații. Păi tu ai Săftica și nu ești în stare să o intreții. Au fost momente în care nu aveam nici apă să ne spălîm. Terenul arată cum arată. Și tu vorbesti de un nou centru… De un nou finanțator care să vină unde? A făcut vreo 6 drumuri prin Dubai, nu știu pe banii cui, și nu a venit nici măcar cu un kilogram de smochine sau curmale, ce sunt pe acolo.

Dacă eu nu eram dat afară, lucrurile stăteau altfel. Eram dispus să bag mâna și am băgat măna, ca să nu apar cu o retrogradare, mai ales cu Dinamo. Eu am spart buboiul la Dinamo, dar Mureșan l-a cusut la loc. Păi dacă spui că Filip e spiritul lui Dinamo la restul ar trebui să le tăiem picioarele.”, a mai declarat Rednic.

Citește și:

Dinamo are încredere într-un golgeter din curtea proprie

Previous Zăvăleanu îi răspunde lui Rednic
Next Ahmed Bani are 5 oferte de a pleca

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *