Pariul lui Ioan Andone: ”Nu joacă CV-ul”


Ioan Andone a vorbit în această seară despre ultimele transferuri de la Dinamo și consideră că nu Aleix Sanchez este cel mai mare câștig al ”câinilor”.

”Au adus foarte mulţi jucători dar au o problemă de omogenitate, de a dezvolta jocul, au o problemă în apărare pentru că sunt prea mulţi de la prea multe echipe şi le trebuie puţin timp să îşi regleze micile probleme.

Rednic l-a adus, înaintea mea (pe Paul Anton, n.r.), a jucat bine, la mine a apucat să joace foarte puţin. Am câştigat meciul cu Astra, prima etapă, care era campioana României şi la o săptămână l-au împrumutat la Getafe.

Paul e un câştig pentru Dinamo. Paul Anton poate să fie o variantă şi pentru echipa naţională, deci sunt două lucruri din care Dinamo poate să iasă câştigată”, a declarat Ioan Andone pentru TelekomSport.

”Sunt convins că a Aleix Sanchez a negociat cu nişte impresari ca lumea care i-au prezentat proiectul, e un proiect cu foarte mulţi străini, în special spanioli şi cred că l-a atras lucrul acesta. Lucrurile se derulează pe repede înainte, ceea ce fac ei, cu jucători cu experienţă şi cu CV-uri foarte bune. CV-urile alea nu joacă, trebuie să demonstreze” Ioan Andone, fost antrenor Dinamo

Citește și:

Motivul pentru care Dinamo a pierdut un fotbalist vândut cu 8,5 milioane de euro

-->
Previous Aleix Garcia: ”La asta vă puteți aștepta de la mine”
Next Dinamo a dat lovitura și Ilie Dumitrescu recunoaște: ”Bravo”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.