Părerea unui om INTERESAT să preia Dinamo: ”5 milioane de euro e puțin”


În aceste zile, în afara meciurilor din play-out, Dinamo ține fluxul știrilor în priză vizavi de posibilitatea cedării clubului de către Ionuț Negoiță. Patronul grupării a anunțat că este dispus să vândă, au apărut diverse discuții despre posibili cumpărători. Fie că este vorba despre niște investitori din Marea Britanie, fie că ar fi în discuție o asociație a suporterilor, tip socios, condusă de actorul Răzvan Oprea, din care ar urma să facă parte și Ioan Andone, și Marius Niculae.

Invitat la Digi Sport chiar în ziua în care a împlinit 58 de ani, Ioan Andone a dezvăluit ce părere are vizavi de posibilitatea ca Negoiță să dea Dinamo.

”Este un club interesant pentru oamenii de afaceri și este posibil orice. Cu un stadion nou, cu palmares, cu ceea ce reprezintă clubul, care are o istorie, pentru orice investitor ar fi o atracție. Nu știu dacă prețul este de 5 milioane de euro, mi se pare cam puțin! Echipa este în play-out, deci să zicem că asta ar fi suma, dar eu nu mă gândeam că vor ajunge aici”, a comentat Ando.

Previous Un oficial dinamovist CONFIRMĂ: ”E posibil să fie vândut clubul!”
Next BOMBĂ Un mason intermediază vânzarea lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *