Părerea lui Nedelcearu despre contractul lui Contra


 
Ionuț Nedelcearu venit astăzi la casele de bilete din Ștefan cel Mare pentru a vinde bilete pentru derby-ul cu FCSB, care se va disputa luni, de la 20:30, pe Arena Națională. El a transmis un mesaj fanilor pe care-i așteaptă la stadion.

”Suporterii să aibă încredere în continuare în noi și să vină cât mai mulți la meci. Pentru noi nu e o presiune suplimentară, ci una normală. Ținând cont că am obținut trei victorii și o remiză în ultimele 4 meciuri din campionat, e normal să ne gândim la un succes luni”, a spus Nedelcearu astăzi.

Nedelcearu spune că nu se gândește să fie campion deși acest lucru ar fi extraordinar pentru toți dinamoviștii.

”Ar fi foarte important să învingem. Nu ne gândim la titlu, ci să terminăm cât mai sus în clasament. Ar fi important pentru noi să câștigăm campionatul, fiindcă n-am mai făcut-o de 10 ani. Dacă rivalii de la FCSB vor să facem test doping suplimentar, nu e nicio problemă. Nu mă interesează, dacă vor, facem, ce problemă să fie?”, a completat el.

Ionuț Nedelcearu și-a spus și părerea despre contractul lui Cosmin Contra. Antrenorul dinamoviștilor încă nu a semnat prelungirea și la finalul acestui sezon îi expiră contractul.

”Ne-am dori ca Mister să continue alături de noi, vă dați seama, dar dacă avea o ofertă de la o echipă mare din Europa nu știm ce va face”, a încheiat Nedelcearu.

Citește și:

10 ani fără Florea Dumitrache

Previous VIDEO EXCLUSIV Mesajul lui Rivaldinho pentru fani
Next 10 ani fără Florea Dumitrache

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *