Papazoglou nu e ultimul transfer. Cine mai vine la Dinamo


Athanasios Papazoglu a ajuns în această seară în România, el urmând să facă mâine vizita medicală și să semneze cu Dinamo. Vârful grec nu va fi ultimul transfer al ”câinilor”. Se pare că se lucrează pentru a face și al 14-lea transfer din perioada Mircea Rednic.

”Există o probabilitate foarte mare să mai vină un fotbalist pe linia de fund. Depinde foarte mult de ce se va întâmpla în acest zile”, a declarat Ionel Dănciulescu la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

hotel iceberg balcic-->

Ultimul transfer pe care Dinamo l-ar putea face este fundașul central de la Livorno, Lorenzo Gonelli. Dar rămâne de văzut dacă dinamoviștii reușesc să rezilieze cu cei care se antrenează separat, sau dacă reușesc să-l facă pe Salomao să plece. De asemenea, rămâne de văzut dacă italianul reușește să plece liber de la formația de Serie A.

”El a vorbit cu mine zilele astea dar nu este sigur că se face transferul. Este un jucător important pentru Livorno. Ei joacă în Serie B și patronul de acolo consideră că e un jucător foarte important pentru echipă. Cred că dacă Gonnelli vorbește cu patronul și îi spune că vrea să vină aici, cred că este posibil transferul. El vrea să vină la Dinamo, vrea să încerce o nouă experiență. Este jucător bun, ne poate ajuta chiar dacă avem deja apărători buni la această echipă. Este important să existe concurență pe posturi, mai avem multe meciuri”, a declarat Mattia Montini pentru doardinamo.ro.

Citește și:

Reacție fabuloasă a lui Dănciulescu despre Athanasios Papazoglou

Previous Reacție fabuloasă a lui Dănciulescu despre Athanasios Papazoglou
Next FABULOS Cum se fac acum grătarele la Săftica

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *