Papazoglou despre un dinamovist: ”Chiar dacă ești așa nebun”


Athanasios Papazoglou a venit în această iarnă la Dinamo și s-a adaptat destul de repede. A reușit să marcheze 4 goluri, dar pe finalul sezonului a fost accidentat. Grecul de 31 de ani îl cunoaște foarte bine pe Gabriel Tamaș, fostul său coleg de la Hapoel Haifa și a povestit ce s-a întâmplat cu fostul dinamovist.

„Pentru mine este un om de caracter, un om foarte bun. Ştim cu toţii că el este puţin nebun, dar pentru mine are un caracter deosebit şi poate câteodată a făcut greşeli în viaţa lui, dar ştiu sigur că nu o face pentru că este un om rău. Este un om bun dar câteodată pierde controlul.

Cei din Israel care mi-au spus ce s-a întâmplat şi, de asemenea, am şi vorbit cu el la telefon…ştiu că pentru el a fost o perioadă foarte grea. Chiar dacă eşti aşa nebun cum este el şi te afli într-o astfel de situaţie, este foarte diferit. Sper că el a realizat, a învăţat anumite lucruri după acest episod şi va fi mai liniştit pe viitor.

Nu ştiu dacă va continua acolo, dar ştiu că fanii îl iubesc foarte mult şi cred că pînă la urmă va continua acolo”, a declarat Athanasios Papazoglou.

Citește și:

Șumudică sare în apărarea lui Rednic. Ce a declarat

-->
Previous Luana Rednic explică ce s-a întâmplat astăzi: ”Niciodată”
Next Mesajul lui Mircea Lucescu pentru Rednic după ce s-a întâmplat ieri

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *