PAOK vine să joace un super-amical cu ”U” Cluj. Când va avea loc meciul


Frații de la U Cluj au pus la cale un super amical în această vară. Ei vor sărbători 100 de ani de existență cu un amical de lux contra lui PAOK Salonic, formație care tocmai a luat titlu în Grecia sub comanda lui Răzvan Lucescu.

Partida se va juca pe Cluj Arena, la data de 12 iulie 2019 și va avea două reprize a câte 60 de minute și multe momente deosebite pentru fanii ardelenilor. Biletele au fost deja puse în vânzare pe www.entertix.com și primele 5.000 de tichete au preț redus. Costul unui tichet variază între 20 și 75 de lei.

”Cu ajutorul partenerilor de la Sports Festival, vom avea parte de un adevărat show pe Cluj Arena. PAOK și Răzvan Lucescu sunt campioni în Grecia, va fi un meci spectaculos.

Este un moment important în viața echipei, pe care îl vom celebra și prin această partidă de gală. În doar trei ani am reușit să construim o organizație puternică, așezată pe o fundație solidă pe care clubul se poate dezvolta. A fost esențial, în proiectul nostru, ca în 2019 clujenii să aibă o echipă cu care se poate mândri. Sunt bucuros că am reușit”, a declarat Radu Constantea, președintele lui U Cluj, pentru Ziua de Cluj.

Citește și:

Dinamo se luptă contra unui fotbalist cotat la 1 milion de euro

-->
Previous PEDEPSIȚII Cum schimba Rednic echipa astăzi. Două absențe MARI din lot
Next Dinamo se luptă contra unui fotbalist cotat la 1 milion de euro

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *