Palic, la CFR Cluj?


Dinamo poate rămâne fără căpitan. Antun Palic, care își încheia contractul cu Dinamo pe 30 iunie, a bătut astăzi palma cu fosta campioana a României, care i-a oferit un contract pe doi ani mult mai atractiv decât cel propus de Ionuț Negoiță, conform sport.ro. 

Conform acelei surse, Palic, care se afla în drum către Cluj, va fi remunerat la CFR cu suma de 14.000 euro lunar și va incasa o primă de instalare de 100.000 euro!

 Cu bonusurile lunare, acesta va ajunge la 21.000 de euro!  De asemenea, dacă CFR va intra în grupele unei competiții europene peste un an, acesta va mai încasa 150.000 euro.

Cu toate acestea, şefii de la Cluj au negat informaţia astăzi printr-un comunicat oficial.

”Ca urmare a articolelor apărute în mass-media cu privire la interesul clubului CFR 1907 Cluj față de jucătorul Antun Palic, dorim să facem următoarele precizări, punctual:

  1. CFR 1907 Cluj nu a luat legătura și nu a prezentat niciun interes privind transferul sau legitimarea jucătorului Antun Palic
  2. Clubul CFR 1907 Cluj a procedat și va proceda în continuare într-un mod profesionist, respectând prevederile regulamentare, în cazul în care va manifesta un interes privind viitoarele transferuri pe care le va efectua.
  3. Orice articole apărute în mass-media, care nu sunt confirmate în mod oficial de conducerea clubului, rămân la nivel de speculații, care nu își găsesc fundamentul în realitate.

Conducerea clubului CFR 1907 Cluj” se arată pe site-ul echipei clujene.

Citeşte şi:

Rivaldinho: ”Anul acesta ne dorim titlul”

Previous Rivaldinho: ”Anul acesta ne dorim titlul”
Next Steliano Filip: ”Sunt sigur că la anul Dinamo va ieși campioană”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *