VIDEO Palic, meci mare la debutul pentru Mouscron


doardinamo.ro
Mouscron, formația antrenată de Mircea Rednic, a reușit o victorie superbă în meciul cu Gent, contând pentru etapa a patra din Belgia. Echipa „Puriului” s-a impus cu 3-2, după ce la pauză a fost condusă cu 2-0, după un meci mare pe care Antun Palic l-a făcut la debut.

VIDEO CU GOLURILE AICI

Gent nu i-a dat nicio șansă lui Mouscron în prima repriză, conducând încă de la pauză cu 2-0, grație golurilor lui Dejaegere și Sylla.

Mouscron a redus din diferență în minutul 67, prin Dimitri Mohamed, egalând apoi în minutul 85, prin mexicanul Omar Govea.

Trupa lui Rednic a dat lovitura în minutul 87, grație golului reușit de Jonathan Bolingi, care l-a învins pe portarul lui Gent după în ce prealabil ratase un penalty.

Antun Palici, fostul căpitan al lui Dinamo, a debutat în această seară pentru Mouscron. Lăsat pe bancă de Rednic, acesta a fost introdus pe teren la scorul de 1-2, în minutul 79, în locul lui Bruno Godeau.

Mijlocașul croat a revitalizat jocul echipei după intrarea în teren: a creat faza de la primul gol, centrând apoi la faza din care Mouscron a obținut penalty.

După patru etape, Mouscron se află pe locul patru, cu nouă puncte, continuând astfel forma bună din startul sezonului, conform gsp.ro.

Citește și:

S-au pus în vânzare biletele pentru România-Armenia

-->
Previous Bawab: ”Dacă voi intra și voi marca voi dedica și suporterilor minunați”
Next S-au pus în vânzare biletele pentru România-Armenia

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *