Pablo Cortacero se poate întoarce


-->
Deși cedarea acțiunilor de către Cortacero lui Dorin Șerdean părea a însemna dispariția din peisaj a ibericului, lucrurile nu sunt întocmai în acest sens.

Totul pare a sta în mâinile administratorului special, Iuliu Mureșan. Dacă acesta ar pleca, postul ar rămâne descoperit. Astfel, acționarul majoritar ar putea să-l pună pe poziții pe Cortacero, lucru deloc dorit de suflarea dinamovistă.

Astfel, Zăvăleanu a declarat că încearcă să evite această revenire a spaniolului, încercând să-l țină pe poziții pe Mureșan.

„Eu am discutat cu domnul Mureşan şi am convenit că echipa are mare nevoie de aportul lui în această perioadă în care avem de depus şi dosarul de licenţiere şi alte probleme de rezolvat din punct de vedere sportiv.

Nu vă ascund că am discutat şi despre acest lucru. Într-adevăr, dacă domnul Mureşan va pleca, noul administrator special va fi numit de acţionari, iar acţionarul majoritar este firma Lotus”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, potrivit Fanatik.

Despre obținerea licenției

“Nu sunt probleme pentru obținerea licenței. Din acest punct de vedere situația este în regulă și suntem în grafic. Sper ca și din punct de vedere sportiv lucrurile să se îndrepte și echipa să se salveze”, a spus Zăvăleanu pentru FANATIK.

Ce spune Mureșan

„Și eu sunt vinovat pentru lipsa rezultatelor de la Dinamo. Am vrut să plec, chiar și recent, dar mă împiedică un lucru. Eu nu pot să-mi deleg semnătura. Am vrut să-mi dau demisia, dar dura ceva timp. Așa că sunt obligat să stau să asigur din punct de vedere administrativ obținerea licenței.

În mod normal, nu mai rămân după finalul sezonului. Dar acum lucrez la licență. E o condiție obligatorie să luăm licența, trebuie să depunem toate actele până la finalul acestei luni. Suntem în regulă. Eu zic că sigur luăm licența, apoi e posibil să plec” Iuliu Mureșan, administrator special Dinamo

Citește și:

Dinamo ține cu echipa lui Sorescu, are motive

Previous Dinamo ajutată în continuare de suporteri
Next Probleme mari pentru Uhrin: ”Nu sunt în regulă”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *