Pablo Cortacero revine în prim plan


Pablo Cortacero revine în prim plan. Acţionarul majoritar de la Dinamo i-a anunţat pe oficialii clubului că vrea să ajute financiar clubul. Doar că ibericul nu a adus niciun euro la club din august 2020.  Spaniolul nu a mai fost în România de un an pentru a se interesa de soarta clubului în care nu a investit nici măcar un euro din august 2020, când l-a preluat.

Însă, din informaţiile FANATIK, Pablo Cortacero i-a anunţat pe oficialii echipei că vrea să ajute financiar clubul. Mai exact, ibericul a scris un e-mail în care îşi arată disponibilitatea de a vira o sumă de bani în conturi.

Evident, mail-ul trimis de Pablo Cortacero nu a fost luat în serios de cei care conduc Dinamo, mai ales că omul de afaceri iberic a tot promis că a virat sume importante în conturile clubului, care ba au întârziat pentru că nu lucrau băncile, ba că a greşit contul şi mereu banii trebuiau să ajungă “la proxima semana”.

Răzvan Zăvăleanu a confirmat pentru FANATIK că Pablo Cortacero şi-a arătat disponibilitatea de a ajuta financiar clubul, însă reprezentantul administratorului judiciar RTZ & Partners a declarat că nu a luat prea în serios propunerea ibericului:

“A scris la un moment dat un email în care şi-a arătat disponibilitatea de a contribui la bunăstarea lui Dinamo. Nu am intrat în amănunte pentru că orice acţionar are posibilitatea să ajute Dinamo fără prea multe vorbe”, a spus Zăvăleanu pentru publicaţia noastră.

Pablo Cortacero este în continuare acţionarul majoritar de la Dinamo. Deşi nu a investit niciun euro în clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare, Cortacero deţine 72% din acţiunile clubului.

Însă, de la intrarea în insolvenţă a clubului, în iunie 2021, acţionarii au puterile limitate la societate. Dinamo este condusă în acest moment de administratorul special Iuliu Mureşan şi administratorul judiciar, RTZ & Partners, prin reprezentantul Răzvan Zăvăleanu.

Citește și:

Un fost antrenor al lui Dinamo, dur cu fotbaliștii: „Poftiți afară”

-->
Previous Un fost antrenor al lui Dinamo, dur cu fotbaliștii: „Poftiți afară”
Next Dinamovistul căruia i se va mări salariul după meciul cu Academica Clinceni

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *