Pablo Cortacero, reacție despre ce s-a întâmplat la derby: ”Până și acolo” EXCLUSIV


Pablo Cortacero trebuie să ajungă zilele acestea în România pentru a pune la punct organigrama clubului care va fi total schimbată. Din informațiile noastre, Bălănescu este out, în timp ce Marius Iorga are și el șanse mari să părăsească clubul, chiar dacă este foarte apropiat de Rufo Collado, om extrem de important la Dinamo care tocmai a reușit un super transfer – Aleix Garcia la Dinamo de la Manchester City!

Până când va pune la punct organigrama, Pablo Cortacero a plecat joia trecută din România și a văzut derby-ul la TV. Patronul lui Dinamo a fost extrem de nemulțumit din cauza arbitrajului și-i asigură pe fanii dinamoviști că nu se va lăsa până când echipa nu va mai fi furată, ci va fi tratată cu respect.

”Vrei să-ți spun adevărul?? A fost o rușine. Până și în presa din Spania s-a scris despre acest furt. Ați văzut și voi în statisticile făcute că în clasamentul în care greșesc arbitri noi avem -3, pe ultimul loc, cea mai dezavantajată echipă de arbitri”, ne-a declarat Pablo Cortacero.

Citește și:

Măsuri drastice de astăzi în București. Declarația prefectului Capitalei

-->
Previous A umilit FCSB și le dă un sfat spaniolilor: ”Dinamo are nevoie de el”
Next Jucătorii noi care au jucat, analizați de Cornel Dinu: ”El vine pe ruta Bălănescu, Iorga”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.