Pablo Cortacero, prima reacție după evenimentele de astăzi: ”Mi-au cerut scuze”


Incredibil, dar adevărat. Pablo Cortacero susține că cei de la DDB și-au cerut scuze după ce tot ei au fost agresați!

”Acei suporteri au venit la birouri amenințându-ne și țipând și le-am spus să plece, dar au continuat.

Atunci, cineva de la pază i-a rugat frumos să plece și cel de la DDB l-a atins peste față, iar cel de la pază l-a pus la pământ.

Nu a fost nimic mai mult. Mai târziu au venit la hotel cei de la DDB să-mi ceară scuze”, a spus Pablo Cortacero pentru ProSport.

Alexandru Anghel a fost suporterul agresat de către bodyguarzii lui Ionuț Negoiță.

„ANUNȚ IMPORTANT
către oricine ne poate da informații despre persoana din imagine.
Este bodyguardul lui Cortacero care a lovit un membru al boardului DDB.

Pentru orice detaliu despre acest personaj, vă rugăm să ne scrieți pe adresa contact@programddb.ro

Mâine revenim cu detalii despre situația explozivă de la Dinamo

Vă rugăm să distribuiți masiv, pentru ne ajuta să-l găsim! Chiar dacă poartă mască, ne puteți ajuta să-l demascăm”, se arata pe pagina PCH.

Cel care a luat atitudine referitor la acest aspect din DDB a fost fostul ministru, Andrei Gerea.

”S-a făcut acea mărire de capital, rămâne de văzut. Sunt niște lucruri de comentat. Am înțles că acești impostori, care sunt acționari la Dinamo, am înțeles că au trimis niște milioane de săptămâna trecută. Banii nu au ajuns, această ședință cu mărire de capital a fost făcută pe niște vorbe.

Jucătorii anunță că pleacă după Revelion. Deja starea noastră este dincolo de calm, toleranță etc.

E deja prea mult, au trecut de o linie roșie, acești oameni nu mai au ce cauta la Dinamo, în momentul când un bodyguard a lovit un acționar al clubului. Cortacero nu avea viața în pericol.

I-a zgâriat timpanul domnului Cortacero. Ce să facem? Să ne așteptăm să ne agreseze pe stradă pentru că ne spunem oful?!

Au angajat bodyguarzi din România. Acești băieți cu mușchi și creier puțin nu au fost instruiți și au lovit doar pentru că i-a spus niște vorbe.

Unde am ajuns? Acest golan din Spania să se întoarcă de unde a venit, să se ducă, să dovedeasca ce bani a avut, de unde i-a luat, să își ia banii înapoi și să se ducă învârtindu-se.

Acest individ trebuie să plătească legal. Scenarii sunt o mulțime, dar ceea ce a făcut el poate fi încadrat…

Dacă ar fi să mergem pe teoria conspirației… ori domnul Negoiță încearcă să își șteargă urmele, ori altcineva vrea să falimenteze clubul și să apară posibilitatea de a pune pe picioate altă echipă.

Nu știu ce să spun despre Badea, am auzit că a făcut eforturi să ajute aceasta echipa.

Dacă se dovedește că această AGA îndeplinește condițiile locale… Vor fi mai multe detalii pe pagina PCH. Dacă ei ar reuși să aducă banii, procedurile sunt cunoscute. Banii trebuie vărsați.

Nu o dată am discutat, măcar să vină cineva cu acești bani. Mi se pare o mizerie, o ambiție fără sens. În loc să ai lângă tine suporterii, care au dovedit că au niște bani, când tu ești rupt în fund, nu ai bani să treci strada, tu vrei să-i scoți din acționariat, mai ales că nu te deranjează.

În loc să te bucuri de sprijinul nostru, tu îi scoți. De ce? Ca să nu-și mai bage nasul?

Până nu se varsă banii, nu se schimbă nimic. Din punctul meu de vedere, situația nu se mai poate gestiona în acest moment. Până acum, dacă e să tragem o linie, DDB are capacitatea să-și mențină părțile sociale.

Neica nimeni ăștia de se joacă de-a acționariatul la Dinamo. În momentul când un acționar a fost agresat de un bodyguard. Acest om vrea să investească cu forța la dinamo. Sper că acest coleg să folosească toate mijloacele legale la îndemână, să meargă la IML. Pentru că acești indivizi să nu scape”, a declarat Gerea la Digi Sport.

Citește și:

ROMÂNIA FRUMOASĂ Aer puternic și sănătos la Muntele Băișorii

Previous Numele noului conducător al lui Dinamo plus a celor doi spanioli din CA EXCLUSIV
Next Spaniolii trec la curățenie. Omul important care e pus pe lista neagră

1 Comment

  1. Avatar
    decembrie 22, 2020
    Răspunde

    Cum un român să ridice mâna la alt român ,ptr niște lichele venite de nicăieri! Am ajuns să ne vindem la oricine ne oferă bani ,acel bodyguard dacă este român a făcut o eroare gravă prin atitudinea lui .va trebui să fie atent pe unde umblă și cu cine dacă vor afla cine este și de unde !

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *