Pablo Cortacero nu se lasă. Anunț de ultimă oră


Pablo Cortacero nu se lasă chiar dacă s-a dovedit a fi doar un mare țepar și jucătorii spanioli aduși de omul său, Rufo Collado, s-au plâns pe rețelele de socializare, în presa spaniolă și oriunde au putut de minciunile care lise virau în fiecare zi la Dinamo de către, culmea, conducătorii spanioli. ”Nu știu, sunt lucruri de necrezut din partea unui om de afaceri care se jură pe copii lui că face tot ce e posibil. Eu, când plătesc chiria, mă uit de șapte ori înainte la numărul contului”, a spus astăzi Borja Valle.

Dar Cortacero se pare că este imun la ce se spune și scrie despre el zilnic. Dorin Șerdean a făcut anunțul conform căruia spaniolul intenționează să vină în România pentru a participa la AGA (Adunarea Generală a Acționarilor), care va avea loc luni, 21 decembrie. În cadrul ședinței AGA trebuie ca Pablo Cortacero să vină cu o majorare de capital de 5 milioane de euro!

”Am luat legătura cu Pablo Cortacero. Avem o ședință de Adunare Generală a Acționarilor(AGA) luni. Așteptăm să aflăm dacă vine Pablo Cortacero sau dacă va trimite un avocat prin împuternicire. Așteptăm confirmarea, dar ni s-a comunicat că ședința va avea loc. E normal să aibă loc, este vorba despre extinderea unei societăți comerciale pe acțiuni, a fost convocată o ședință tip AGA, înscrisă în Monitorul Oficial, și va avea loc. Dacă nu vin banii, ar fi o chestiune absolut complicată. Dar asta este o situație limită”, a declarat Dorin Șerdean pentru GSP.

Citește și:

Dragomir a spus cine e spaniolul care se va îmbogăți după Dinamo: ”Va lua banii”

Previous Cornel Dinu despre noul stadion: ”Noi suntem sănătoși la cap?”
Next Dragomir a spus cine e spaniolul care se va îmbogăți după Dinamo: ”Va lua banii”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *