Pablo Cortacero nu mai este acționarul majoritar al lui Dinamo


Pablo Cortacero este istorie. Cel puțin aceasta este informația bombă prezentată de Playsport în această seară.

Zilele trecute vă anunțam că omul din Alba-Iulia va merge după Pablo Cortacero în Spania. Motivul era acela de a-l convinge să cedeze acțiunile. „Da! Țin legătura cu Pablo Cortacero. Sper și încerc să deblochez situația”, declara acesta.

PlaySport.ro a aflat că, ultima încercare a lui Șerdean a fost un succes. Speriat de insolvență, condiție în care cei 550.000 de euro pe care i-a împrumutat clubului rămân blocați în planul de reorganizare- Pablo Cortacero a acceptat să cedeze acțiunile și este istorie la Dinamo!
72,8% era cota socială deținută de Pablo Cortacero, prin firma Lotus. Un SRL de fațadă, în cadrul SC Dinamo 1948 SA.

Din informațiile culese de PlaySport.ro, Dorin Șerdean urmează să se consulte cu mai mulți avocați, apoi va fi nevoit să găsească o persoană care să investească în club. Din câte se pare, acest om de afaceri există. Discuțiile sunt vechi de mai multe luni, însă situația incertă legată de acțiuni au blocat orice fel de înțelegere. „Există o persoană dispusă la o injecție de capital inițială de aproximativ 1,5- 2 milioane de euro”, a precizat o sursă PlaySport.ro. Cum Tribunalul București a aprobat cererea de intrare în insolvență pentru SC Dinamo 1948 SA, lucrurile se complică, administratorul judiciar desemnat de instanță fiind cel care ia toate deciziile în cadrul societății.

Citește și:

Prima reacție a noului acționar majoritar al clubului

-->
Previous Dragoș Grigore s-a întors în Liga 1
Next Prima reacție a noului acționar majoritar al clubului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *