Pablo Cortacero, mesaj pentru jucătorii lui Dinamo: ”Asta a zis”


Pablo Cortacero este definiția din dicționar al cuvântului mitoman(n.r. persoană care suferă de mitomanie, boală mintală caracterizată prin nevoia patologică a unei persoane de a altera adevărul, de a fabula, de a inventa povești care le avantajează; mania de minți).

Spaniolul minte pe toată lumea de când a ajuns la Dinamo, față în față, la telefon sau prin mesaje. Ricardo Grigore a povestit momentul în care Cortacero a venit la echipă la un antrenament pentru a le transmite un mesaj.

”A venit o singură dată, înainte de meciul cu Chindia(Chindia-Dinamo 1-0, disputat pe 31 august 2020), primul meci al lui Mister Cosmin. A zis că ne urează baftă, să facem un meci bun și să stăm liniștiți din punct de vedere al banilor, că totul se va rezolva ”la proxima semana”(n.r. săptămâna viitoare).

Eram cu toții bucuroși că a venit să ne ureze baftă, că e alături de noi, am observat și noi, dar a venit, ne-a spus aceste lucruri că totul se va rezolva, cu toții aveam încredere. Nimeni nu mă mai întreba despre bani, din momentul în care el a venit și a spus lucrul acesta, nimeni nu mă mai întreba despre bani.

A părut un om serios și cu toții credeam că nu e genul acela care să mintă sau să facă lucruri de genul. În viață nu poți avea încredere în nimeni, nici în umbra ta, la întuneric dispare. Până în octombrie sau septembrie, ne-am primit o parte din salariu, dar nu din banii lui, din drepturile TV”, a declarat Ricardo Grigore într-un interviu pentru Telekom Sport.

Citește și:

Ahmed Bani, dinamovist adevărat: ”A început să plângă” Declarație despre FCSB

Previous Ahmed Bani, dinamovist adevărat: ”A început să plângă” Declarație despre FCSB
Next Puljic, interviu furios: "Am fost lăsați ca niște câini"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *