--> -->

Pablo Cortacero, lovitură de imagine reușită astăzi. Consilier important în România EXCLUSIV


-->

Pablo Cortacero a reușit o lovitură de imagine foarte importantă după înfrângerea cu UTA Arad. Așa cum v-am informat, patronul lui Dinamo nu a pierdut timpul în vizita sa în România și astăzi a avut cel puțin două întâlniri importante!

Prima a fost acasă la Cornel Dinu, alături de Cosmin Contra! Cortacero l-a asigurat pe Mister că a aflat despre ce înseamnă el în istoria lui Dinamo și că l-ar vrea în echipa sa. După discuția avută împreună astăzi, cei doi au stabilit ca începând din perioada imediat următoare Dinu să fie noul consilier al lui Cortacero!

Astfel, noul patron al lui Dinamo a împușcat doi iepuri dintr-o lovitură. Are alături de el un om foarte pregătit din punct de vedere fotbalistic care-l poate sfătui despre echipă atunci când el este plecat, dar s-a asigurat și că Dinu nu va mai ataca constant echipa așa cum o făcea în perioada lui Ionuț Negoiță!

”Tot ceea ce fac, fac spre binele lui Dinamo, că așa fac de mai bine de 50 de ani, le-am spus să conteze pe mine fiindcă eu tot ce am făcut toată viața mea a fost spre binele lui Dinamo. Cu ocazia asta ne-am cunoscut, mi-au cerut să fiu la club, să fiu în continuare în Consiliul de Administrație, eu nu am solicitat nimic. Va fi greu până vom reuși să reclădim Dinamo”, a declarat Cornel Dinu pentru doardinamo.ro.

Citește și:

Timișoara, fascinantă în orice anotimp. Hotel Boavista, perfect pentru vizitarea orașului și călătorii de afaceri

-->
Previous Pablo Cortacero, întâlnire cu suporterii din DDB. Subiectele dezbătute
Next FOTO Dinamo inaugurează noile echipamente cu FCSB. Așa arată acestea

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.