Pablo Cortacero lămurește problema unei eventuale plecări: ”Nu vom lăsa Dinamo”


Rufo Collado a acordat un interviu în ziarul El Confidential din Spania în care a spus că într-adevăr se gândește ca într-o zi să se întoarcă în țara natală. În România însă au apărut știri conform cărora spaniolii se gândesc deja la plecare și Pablo Cortacero a lămurit lucrurile.

”Noi am venit în România pentru a rămâne mulți ani și chiar dacă va fi să cumpărăm un alt club în Spania în viitor nu vom abandona sau lăsa Dinamo. Noi am venit aici, la Dinamo, pentru a face un club profesionist și pentru a sta foarte mult timp aici. Așa că suporterii să nu-și facă griji că gândul nostru este 100% la Dinamo și la a-i reda strălucirea de altă dată”, a declarat Pablo Cortacero pentru doardinamo.ro.

De asemenea, și Rufo Collado a explicat practic ce le-a spus spaniolilor de la El Confidential.

”Este normal că mă gândesc ca într-o zi să mă întorc în Spania, logic. N-o să rămân în România toată viața. Dar nu va fi nici într-un an, doi, trei sau patru. Va fi un proiect pe termen lung aici. Dar normal că mi-ar plăcea să mă întorc în Spania într-o zi. Și Pablo a spus că visează să cumpere și un club în Spania. Dar putem avea două cluburi. Unul aici și altul în Spania. Nu vom abandona Dinamo. Acum toată energia noastră este aici și vom da totul să ducem acest club cât mai sus”, a explicat Rufo Collado într-un interviu eveniment pe care l-a acordat site-ului nostru.

Citește și:

Aleix Garcia, primele declarații în română: ”Sunt câine roșu” VIDEO

-->
Previous Aleix Garcia, primele declarații în română: ”Sunt câine roșu” VIDEO
Next Adrian Mihalcea: ”N-am luat niciun ban”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.