Pablo Cortacero: ”El va fi noul director general al lui Dinamo” EXCLUSIV


-->
Dinamo va avea începând de săptămâna viitoare un nou director general care a venit cu Pablo Cortacero la București încă de sâmbătă noaptea și va fi prezentat în următoarele zile.

”Acum vom organiza totul și la birouri, cu noul director general și persoanele noi care au venit acum cu mine (n.r. Marcos Rubino, noul director al Academiei Dinamo), ne vor ajuta să facem un club și mai mare. Noul director general al lui Dinamo este o persoană foarte pregătită, a fost antrenor de fotbal, a fost la Compostela, e tobă de fotbal, a scris multe cărți și e foarte profesionist. Cred că va ajuta foarte mult în noua structură a lui Dinamo. Numele lui este Alex Couto”, a declarat Pablo Cortacero în exclusivitate pentru doardinamo.ro.

Cine este Alex Couto Lago

Alex Couto Lago este un antrenor de fotbal cu licență UEFA PRO. Are un master profesionist în fotbal obținut la Universitatea din Murcia. De asemenea, este licențiat în economie și administrarea afacerilor la Universitatea din Santiago de Compostela.

A antrenat echipele SD Ordenes, SC Compostela, Atletico Ribeira, Montaneros de la Coruna. A colaborat ca comentator pentru TVG2 și radio Voz din Spania. De asemenea, acesta a dezoltat activități de analiză și consultanță pentru diferite cluburi și antrenori profesioniști de fotbal. A ținut cursuri private legate de predarea fotbalului la Universitatea Miquel de Cervantes din Valladolid. De asemenea, a scris cărți apreciate în Spania, ”Marile școli ale fotbalului modern” sau ”Fotbal total. Tacticile care au schimbat istoria”.

Citește și:

Andrei Cristea i-a umilit pe cei de la FCSB! L-a pus la punct pe Cătălin Straton

Previous Pablo Cortacero a lămurit situația lui Diego Capel: ”Trei posturi importante” EXCLUSIV
Next Pablo Cortacero despre Program DDB: ”Vom găsi o soluție împreună” EXCLUSIV

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *