Pablo Cortacero despre lupta cu DDB: ”Sunt recunoscător, dar e ilegal”


Lucrurile de la Dinamo se complică pe zi ce trece deoarece Pablo Cortacero a recunoscut că nici nu-i trece prin cap varianta să renunțe la pachetul majoritar de acțiuni și nici să-i lase pe cei din DDB să conducă clubul deși aceștia au demonstrat că au reușit să strângă suma fabuloasă de 1 milion de euro!

”Sunt recunoscător pentru că ajută clubul cu bani, dar este altceva să ia ei decizii, să angajeze oameni, pentru că totul este ilegal. În primul rând Eftimescu nu poate fi președinte. Documentul de la Registrul Comerțului din România este clar. Pe 22 ianuarie 2021 se arată foarte clar cine este președintele clubului și cine este patronul. Cu asta spun totul. Președintele sunt eu. Așa că tot ce semnează Eftimescu din postura de președinte este ilegal. Și va avea consecințe penale. Nu știu dacă el semnează fiind amenințat, dar tot ce a semnat este ilegal. La tribunal eu am prezentat toată documentația, cine mă reprezintă, cine este în spatele meu din punct de vedere economic și știu tot ce se face la Dinamo și asta va avea consecințe.

Eu sunt de acord că ne ajută din punct de vedere financiar, plătesc, dar li se vor înapoia banii pentru că aceste contracte sunt cu titlu de împrumut. Dar nu pot fi de acord să angajeze oameni, să ia decizii, să amenințe. Pe Dorin l-au amenințat, de aceea nu s-a putut prezenta la birou, nimeni nu se poate prezenta la birourile clubului. Asta nu se poate permite.

Noi deja am depus o scrisoare către FRF, LPF, bancă și către Eftimescu în care se arată că el nu e președinte și nu poate semna în numele clubului. Nu vreau să ajung să depun un denunț penal. Avocații din România m-au sfătuit să depun un denunț penal. Pentru că tot ce fac este ilegal. Ceea ce este clar este că dacă n-o să se oprească să semneze lucruri în numele clubului atunci vom depune un denunț penal chiar dacă nu vrem. Eu știu că el este sub presiune. Am vorbit cu el și mi-a spus că atunci când vor intra banii în club va pleca din club. Mi-a spus că tot ce face, face ca clubul să nu dispară. Iar eu i-am spus că nu se pune problema de așa ceva. Chiar și împrumuturile pe care le semnează sunt ilegale. Dreptul de semnătură la bancă îl am eu și Dorin Șerdean.

Vor intra acum 5 milioane de euro și vom mai face o mărire de capital în aprilie de încă 5 milioane de euro. Cu două măriri de capital clubul va fi sănătos din punct de vedere financiar. Va trebui schimbată toată structura clubul. Iar cu DDB, ei își vor continua programul lor, dar ei nu vor putea niciodată să conducă clubul. E ca și cum eu intru într-o casă a cărui patron nu sunt și nu mai vreau să ies de acolo. Cum nu e patronul acasă, atunci o iau eu. Dar are un patron, eu”, a declarat Pablo Cortacero pentru FANATIK.RO.

Citește și:

Virgil Musta: ”Există o singură contradicție în cazul vaccinului”

Previous ULTIMA ORĂ Pablo Cortacero: ”Nu sunt de vânzare”
Next Cortacero despre Jerry Gane și Dinamo: ”M-a deranjat, dar...”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *