Pablo Cortacero, de negăsit. Dinamo, ținută în viață de altcineva


Pablo Cortacero a transmis săptămâna trecută un comunicat de presă prin care a promis că banii vor sosi imediat la Dinamo, dar nici de această dată nu s-a ținut de promisiune și deja nu mai răspunde la mesaje pe messenger suporterilor și nici nu mai postează pe facebook.

Deocamdată Dinamo este ținută în viață, pe rând, de banii din drepturile TV, care i-au evaporat spaniolii extrem de repede plătind salarii și datorii, iar acum bani de la sponsorul adus de Andrei David, fost director de marketing în perioada lui Ionuț Negoiță, UNIBET, așa cum v-am informat săptămâna trecută.

Banii veniți de la casa de pariuri sunt o gură de oxigen pentru echipă, care nu mai avea bani nici pentru deplasarea de la Constanța. Doar că este vorba despre o sumă mică, aproximativ 20.000 de euro, bani de închiriat stadionul Ștefan cel Mare pentru deplasarea cu Astra sau de plătit diverse cheltuieli. La Săftica s-a tăiat și netul pentru câteva zile din cauza facturilor restante! Ce se va întâmpla însă pe 15 noiembrie, când salariile jucătorilor trebuiesc plătite, iar bugetul salarial depășește 400.000 de euro? Rămâne de văzut.

Cert este că haosul se prelungește la Dinamo, Cortacero a dispărut și de pe rețelele de socializare, unul dintre spaniolii aduși, Marcos Rubino, fost șef al Academiei, a plecat și deja sunt tot mai multe voci care asigură că vor părăsi toți cei care au venit corabia, rând pe rând, dacă banii nu vor mai ajunge până la urmă în Ștefan cel Mare.

Citește și:

Cornel Dinu îl laudă pe Daniel Popa și-l compară cu Nemec: ”Nu s-a lucrat cu el”

Previous Cornel Dinu îl laudă pe Daniel Popa și-l compară cu Nemec: ”Nu s-a lucrat cu el”
Next S-a aflat cine este în spatele lui Cortacero: ”Au verificat”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *