Pablo Cortacero are ofertă pentru Dinamo: ”Cu Negoiță rezolv eu”


Dragoș Sterpu este suporter dinamovist de 46 de ani, la vârsta de 6 ani l-a dus tatăl său la un meci al ”câinilor” și s-a îndrăgostit iremediabil. Alături de Nicu Neata și Emanuel Ploianu s-a întâlnit cu oficiali de Real Madrid luni dimineața. Acesta a acceptat un interviu pentru FANATIK.RO în care să explice cum a ajuns să fie primit cu brațele deschise la Real Madrid.

”Luni a fost o zi fabuloasă. Înainte de a ajunge în Valdebebas mă sunase Manuel Gomez, directorul de socios, am vorbit cu el și mi-a spus că dacă primim un tricou semnat de tot lotul este de bine, să fim fericiți. Așa ceva se dau numai la sponsori sau la oficialități. Nouă nu ne-au dat doar unul. Ci cinci! Când l-am sunat nu i-a venit să creadă. Este un prim pas făcut, mai departe depinde numai de noi ce vom reuși să obținem. N-am cerut nici măcar un euro de la Real Madrid”, a explicat Sterpu.

Dragoș Stepu a dezvăluit că ține legătura cu Pablo Cortacero și chiar i-a făcut mai multe oferte pentru a prelua pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo în nume personal și nu să preia firma Lotus.

-Domnule Sterpu, cum ați ajuns să fiți primit la Real Madrid?

Eu muncesc în informatică și calculez pașii destul de bine. Eu fac presiuni în Real Madrid de anul trecut, fiind și eu la rândul meu socios la Real Madrid. Am 30 de ani de carieră profesională și acum a venit momentul să mai și iau ceva înapoi. Cam toți oamenii care mă cunosc și pe care-i cunosc, pe unde am muncit, încerc să-i folosesc ca să pot ajunge să și obțin ceva pentru Dinamo. Când am ieșit statutari legal în Spania, l-am sunat direct pe Mario Gomez, directorul socios de la Real Madrid, este oficial al clubului Real Madrid, ei au așa ceva și i-am spus acum avem actele, putem deschide ușile. Și el mi-a zis: Bine. Fa un mesaj și trimite-l. L-am scris și l-am trimis.

-Și ce s-a întâmplat?

Eu îți spun sincer, mă așteptam să mă sune peste două luni, o lună, dar m-a sunat și mi-a spus, vezi că o să te caute Butragueno. Și i-am zis, hai, te rog, faci glume cu mine? Dar el mi-a zis: Nu e glumă, chiar te sună. M-a sunat secretara lui, s-a prezentat, dacă am cinci minute că vrea să vorbească cu mine domnul Butragueno. Eu i-am trimis vineri mailul și luni m-a sunat. Din momentul ăla discuțiile au accelerat atât de repede încât am avut foarte mari probleme cu Dinamo, nu cu spaniolii. Spaniolii mi-au răspuns în câteva minute și răspunsurile de la Dinamo le-am primit la trei zile.

-În ce va consta din punctul vostru de vedere această colaborare cu Real Madrid?

Păi în primul și în primul rând colaborarea la nivel de suporteri. Ca să nu-i pun în dificultate nici pe cei din București o să fie un parteneriat între DDB Spania și suporterii lui Real Madrid. Nu vreau să amestec suporterii din România pentru că nu am acceptul lor. De asemenea, ei ne pot da un ajutor important de la antrenori, logistică, pregătire, pentru Academia de copii și juniori. Sunt 24 de puncte. Eu tot ce am făcut i-am trimis mai întâi lui Cornel Dinu ca să știe tot ce se discută. Real Madrid vrem să devină partener oficial Dinamo București. Dar este foarte greu pentru că asta ar înseamna să schimbăm o filosofie de peste 100 de ani. Să facă schimb de jucători, aici mă refer la jucătorii care nu intră în vederile loturilor de la prima echipă până la U19, că ei au cinci echipe. Să ni-i dea sub formă de împrumut să joace în prima ligă cu noi.

-Cu Pablo Cortacero ai mai vorbit?

Acum două săptămâni a zis că vin banii, că a trimis 900.000 de euro. Că au ajuns banii și că vine în România. Eu i-am zis că și dacă vine cu 10 milioane de euro mâine în Dinamo nu mai are viață. La cluburile de fotbal care au o asemenea masă socială în spate e foarte greu să păcălești. Te iubesc o dată, a doua oară e greu să-i mai convingi pe oamenii ăștia. El a zis că vine și face ordine, eu i-am explicat că nu are ce ordine să mai facă la Dinamo. Și-a pus toți suporterii în cap, toată suflarea dinamovistă e în capul lui. N-are nicio șansă. Când ți-ai pus suporterii în cap poți să pleci. El zis că rezolvă și cu DDB-ul, că știe că DDB-ul a făcut eforturi. Eu i-am explicat că cea mai mare problemă a lui e că are probleme cu DDB-ul, nu cu altcineva. I-am spus să considere că afacerea e încheiată, să recupereze ce mai poate recupera, dar el nu vrea, că vine, că face.

-Eu știu că el nu vrea să renunțe la acțiuni…

Cred, eu i-am făcut până acum patru oferte ca să-i cumpăr acțiunile. Patru! La a treia i-am zis, îți dau exact cât a plătit, 512.000 de euro. Dar să-mi vândă acțiunile mie personal, că eu nu vreau Lotus. Și i-am zis că eu rezolv cu Negoiță să mi le vândă și n-o să-mi pună nicio piedică. Dar n-a vrut.

Citește și:

Părintele Pimen Vlad avertizează conducătorii, dar și părinții români: ”Vine pedeapsa” Video

-->
Previous Acuzații grave: ”Sunt unii care vor să pună mâna pe pământul de la Săftica”
Next Avantajul mare al lui Dinamo în play-out

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *