--> -->

Pablo Cortacero a mai primit o lovitură


-->

Pablo Cortacero a făcut tot posibilul să-l facă pe Cosmin Contra să plece. Interesul lui era să aducă în locul său cât mai repede un antrenor spaniol, Paco Jemez.

Paco Jemez, tehnicianul care a fost dorit de Pablo Cortacero la Dinamo în această toamnă, e la un pas să ajungă în Mexic. Astfel, șansele ca acesta să mai vină în România sunt aproape de zero.

Potrivit lui Daniel Munoz, agentul lui Paco Jemez, tehnicianul ar urma să ajungă la formația mexicană Cruz Azul, echipă pe care Don Paco Jemez a mai antrenat-o în urmă cu patru ani.

„Eu am discutat deja cu domnul Jaime Ordiales (n.r directorul sportiv de la Cruz Azul) şi i-am prezentat această posibilitate. Paco este foarte încântat. În primul rând, pentru că vorbim despre un club prestigios. În al doilea rând, pentru că vorbim despre un club unde fanii l-au tratat extraordinar”, a declarat agentul lui Jemez.

Pablo Cortacero îl trecuse pe Paco Jemez pe lista scurtă de la Dinamo, acesta fiind un antrenor cu un CV bogat, în care figurează echipe precum Cordoba, Las Palmas și Rayo Vallecano

Paco Jemez este liber de contract din luna august a acestui an. Ultima dată a antrenat-o pe Rayo Vallecano, echipă la cârma căreia s-a aflat pentru a doua oară. Rayo a jucat 56 de meciuri sub comanda sa între martie 2019 și august 2020 și a obținut 18 victorii, a remizat de 24 de ori și a pierdut 14 meciuri. În primul mandat la Rayo, Jemez a lucrat și cu Răzvan Raț, în sezoanele 2013-2014 și 2015-2016.

Citește și:

FOTO Și-a luat ”adio” de la Dinamo venind cu toată familia la Săftica!

-->
Previous Cortacero, aproape înlăturat. Spaniolul nu se lasă și încercă să recapete puterea
Next Javi Reyes a povestit în Spania experiența de la Dinamo: "Ei merită felicitați"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.