--> -->

Pablo Cortacero a mai deschis un proces la Tribunal. Plan să revină


-->

Pablo Cortacero a intrat într-un con de umbră în ultima vreme, chiar dacă nu este dispărut în Spania, așa cum s-a spus. Spaniolul are interesul ca suporterii să strângă banii de licență în lipsa finanțelor pentru a stinge datoriile făcute de Negoiță și de el, dar ulterior are un plan bine stabilit să revină la Dinamo.

Pentru asta ibericul a mai deschis un dosar pe 18.02.2021 la Tribunalul București cu obiectul ”Cereri în baza OUG 116/2009 cerere de intervenţie”. Numărul de dosar este 4795/3/2021 și poate fi găsit pe portal.just.ro. Această speță se va judeca pe 30 martie.

De asemenea, Pablo Cortacero și Alex Couto de această dată mai au un dosar deschis la Tribunalul București care poate fi găsit aici: http://portal.just.ro/3/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=300000000948826&id_inst=3. Acesta se va judeca pe 18 martie și cei doi spanioli au mari șanse să câștige având în vedere că spaniolul este încă acționarul majoritar al clubului din Ștefan cel Mare. În orice caz, ibericul n-are de gând să renunțe la Dinamo în ciuda faptului că nimeni nu-l mai vrea la Dinamo și nici nu a virat de pe 13 august niciun ban în conturile clubului.

Cu toate acestea el și-a făcut din Spania o strategie și vrea din nou să-și impună oamenii în conducere, dar și pe partea tehnică și sportivă a clubului din Ștefan cel Mare. Cum va reuși acest lucru în condițiile date rămâne de văzut.

Citește și:

O problemă uriașă rezolvată

Previous A debutat cu Viitorul, dar caracterul îl dă de gol: ”Ce tupeu”
Next Reacții înainte de meciul de Cupă: „Vrem să ne asigurăm prezenţa în play-off.”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *