Ovidiu Horșia: „Vreau să reziliez cu FCSB”


Ovidiu Horșia, mijlocașul dreapta de 21 de ani aflat sub contract cu FCSB, a vorbit pentru FANATIK despre transferul la Dinamo și a dezvăluit că mai are două oferte de la CS Mioveni și Hermannstadt.

Ovidiu Horșia a jucat la FCSB 2 în prima repriză a amicalului cu Dinamo, iar mijlocașul de 21 de ani a vorbit pentru FANATIK despre venirea în Ștefan cel Mare: „Aștept și eu zilele astea să se concretizeze ceva cu Dinamo. Nu e încă 100% nimic. Mai am doi ani contract cu FCSB, numai că vreau să reziliez.

Nu cred că o să fie probleme și am înțeles că o să îmi dea foaia de reziliere să o semnez. Acum sunt bine din punct de vedere fizic, mi-am revenit și eu după accidentarea gravă. Să vedem ce planuri au și ce jucători vor să mai aducă.

Am jucat 45 de minute la FCSB 2 în amicalul cu Dinamo. Dinamo s-a mișcat bine în prima repriză, pentru că au fost câțiva jucători cu experiență. În a doua repriză s-a văzut că s-au făcut schimbări și sunt mai mulți copii”.

Negociază și cu Mioveni și Hermannstadt

„Nu mi-e teamă că o să fiu primit rău de suporterii lui Dinamo. Trebuie să discut și eu cu cei din conducere și cu impresarul meu. Nu am fost un jucător exponențial pentru FCSB și nu cred că va fi o problemă. Mai sunt în discuții și cu alte echipe din prima ligă. Unii în insolvență, alții cu alte probleme. Am negociat cu CS Mioveni și Hermannstadt”.

Ovidiu Horșia a fost pe teren la meciul incredibil dintre FCSB și Backa Topola, scor 6-6, din preliminariile Europa League, însă a fost împrumutat pe rând la Academica Clinceni, Poli Iași, Gaz Metan și Unirea Constanța: „La FCSB am jucat un meci în cupele europene și unul în campionat. Am făcut în fiecare an pregătirea de vară din 2017 cu ei. Apoi eram împrumutat ca să joc”.

Neplătit de un an

„La Mediaș am jucat bine în primul an, dar în noiembrie am suferit o accidentare gravă la genunchi. În cele din urmă m-am operat și apoi mi-a fost greu să revin, mai ales că la Mediaș au venit și alți jucători.

Sincer mi-e teamă să merg la orice echipă acum după ce am pățit la Mediaș. Am fost neplătit 11 luni de zile. Am de recuperat 60.000 de euro din salarii, prime și chirii. Nu mai am nicio șansă să recuperez vreun ban. Și m-am mai și accidentat. A fost o perioadă foarte grea”.

În final, Horșia consideră că Dinamo ar avea șanse să se bată la play-off dacă va mai aduce câțiva jucători de valoare și experimentați: „Dinamo se poate poate la play-off cu câteva transferuri bune. E greu acum și în Liga 2. CSA are o echipă bună, mai e Miercurea Ciuc. Sunt echipe care îți pun probleme mari dacă nu ești pregătit. FCSB 2 are doar jucători tineri și va fi greu să facă față în Liga 2. Acum sunt doar 3-4 jucători care au 21 de ani”.

Citește și:

Stolojan despre alegerile prezidențiale: între Geoană, Ciucă și Kovesi

Previous Neluț Roșu: „Așa am decis eu”
Next Neluț Roșu: „Am ales cu inima”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *