Ovidiu Burcă trage un semnal de alarmă: ”Pot depune”


-->

Antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă, trage un semnal de alarmă referitor la situația jucătorilor. Tehnicianul a vorbit despre noul proiect al fanilor lui Dinamo, ”Dinamo Pentru Dinamoviști (DPD)”, și despre faptul că aceștia l-au premiat pe maseurul echipei, Daniel Covaciu, cu 1.650 de lei printr-o donație.

”Să găsească o cale legală”

”Este foarte frumos că există oameni care vor să ajute. Asta e foarte bine. Avem nevoie de cât mai mulți dinamoviști care să vină alături de noi. Dar nu m-a mulțumit forma în care a fost făcut acest ajutor. La o echipă, câștigăm toți și pierdem toți. Iar modul în care a fost făcută această plată, individual, poate provoca unele frustrări.

I-aș ruga pe cei care doresc să ajute să găsească o cale legală și atunci când există sumă de bani să beneficieze toată lumea.

E un gest frumos. Dar când faci discreționar anumite ajutoare, pot apărea probleme. Eu sunt de acord ca oamenii din staff, care nu au salarii mari, să primească bani înaintea noastră. Dar, cumva, jucătorii au prioritate, pentru că pot depune memorii după 3 luni”, a declarat Ovidiu Burcă.

Dinamo s-a impus cu 5-0 astăzi în amicalul cu CS Blejoi.

„A fost un antrenament bun. Începe să avem viteza de joc pe care o dorim. Jucătorii au mai multă finețe și mai multă prospețime. Ne apropiem de ceea ce ne dorim. Am avut două reprize bune, chiar dacă am avut doi jucători eliminați. Mă bucur că nu am luat gol în inferioritate numerică. Nu i-am certat pe jucători. Chiar plănuiam să jucăm cu un om în minus, pentru că în trecut nu am reușit să ținem de scor. Te poți apăra bine și în 8-9 oameni, dar trebuie să înțelegi care sunt distanțele și cum trebuie să stai”, a declarat Ovidiu Burcă.

Citește și:

Mircea Rednic, tratative avansate să revină în Belgia

Previous În sfârșit, victorie în amicale pentru Dinamo
Next Lupescu, viitorul Director executiv?

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *