Ovidiu Burcă: ”Mai e până atunci”


Ovidiu Burcă (43 de ani), antrenorul lui Dinamo, a fost mulțumit de toate aspectele meciului de la Dej, scor 3-0, din runda secundă a play-off-ului din Liga 2. Dinamo nu a avut nicio emoție în disputa cu Unirea Dej și rămâne în cărțile promovării directe în primul eșalon.

”Cei de la Dej au un antrenor tânăr, de mare perspectivă, pe care îl apreciez foarte mult. Era important să câștigăm astăzi. Pentru moral, pentru viitorul echipei.

Este și terenul ăsta care ne-a îngreunat jocul, pe un astfel de teren e nevoie de un joc mai direct. De asta am preferat în partea secundă să menținem presiunea sus. Una peste alta a fost bine. Am fost echipa mai bună.

În play-off toate meciurile sunt tari. Sunt echipe care au demonstrat că sunt cele mai bune. Întâlnim echipe foarte bine organizate, cu antrenori care au experiență foarte mare. Noi, eu și Dragoș Militaru, trebuie să ne ridicăm la nivelul lor.

Pentru Dinamo urmează două dueluri complicate, cu Oțelul Galați și CSA Steaua, chiar formațiile aflate deasupra lor în clasament. 

„Este un meci important, contra unei echipe care ne-a bătut în prima parte a campionatului. Are multă forță, a transferat jucători importanți și în iarnă. Trebuie să ne refacem repede și să ajungem la turație maximă la meciul cu Galați.

N-aș vrea să ne gândim atât de departe, la meciul cu Steaua. În general, încercăm să avem aceeași atitudine mereu. Cu Steaua e o rivalitate istorică, dar mai e până atunci”, a concluzionat Burcă.

”, a spus Ovidiu Burcă la Orange Sport.

Citește și:

Armada spaniolă de la Dinamo a cucerit Dejul

Previous Armada spaniolă de la Dinamo a cucerit Dejul
Next Cât a costat, de fapt, Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *