Ovidiu Burcă a vorbit despre demisie


-->
Ovidiu Burcă a prefațat sâmbătă meciul Dinamo – CFR Cluj (duminică, 21:30) și a analizat situația echipei sale.

„Mi s-a tot pus întrebarea asta. Eu sunt foarte liniștit. E un privilegiu să ai parte de presiunea unui club ca Dinamo. Eu fac tot ce pot pentru a ridica nivelul echipei. Sunt dedicat 100%. Sunt liniștit. Pe mine nu mă sperie. Încerc să fac tot ce ține de mine pentru a câștiga. Nu simt o presiune enormă, că poate mâine nu o să mai fiu antrenor la Dinamo.

Știu cu e viața antrenorilor. De plecat și de renunțat, nu voi face asta. Dacă cei din conducere vor considera că nu mai sunt mulțumiți de munca și de rezultat, nu voi avea nicio problemă. Nu mă voi opune.

Încerc să îmi păstrez luciditatea și echilibrul, pentru a vedea care sunt soluțiile. E normal ca atunci când lucrurile nu merg bine, dar astea nu sunt lucruri în controlul meu. Sportul și viața m-au învățat că nu trebuie să-mi fie frică de nimic.

Noi trebuie să ne întoarcem la lucrurile care ne-au adus în acest moment. Dacă am realizat ceva, am făcut-o datorită unei stări de spirit extraordinare. Ne-am depășit la fiecare antrenament și meci. Trebuie să fim organizați, să avem rigoare și disciplină și intensitate.

Ne presează că nu am câștigat de o lungă perioadă. Asta apasă pe moral. Cel mai important e să ne întoarcem la lucrurile de bază: disciplină, rigoare, autodepășire. Astea ne pot scoate din acest moment.

Întâlnim una dintre cele mai bune echipe, care e în formă și are jucători experimentați. Mandorlini e un antrenor foarte experimentat. Vom avea un adversar puternic și va trebui să ne depășim ca să învingem. Noi vrem să scoate maximum din fiecare meci. Rămâne de văzut dacă vom reuși.”, a declarat antrenorul lui Dinamo.

Citește și:

Pelerinaj la moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva. Mii de credincioși la Iași

Previous Tupeu de câine: „Sunt convins”
Next Echipele probabile + cote BETANO la Dinamo-CFR

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *