Ovidiu Burcă a răbufnit: ”Cel mai prost manager”


-->

Ovidiu Burcă a avut un discurs devastator la finalul meciului dintre CSA Steaua și Dinamo, 2-0. Acesta consideră că statul nu ar trebui să intervină și să modifice legea sportului.

”Steaua nu va avea drept de promovare în acest an! Ce s-a întâmplat în această săptămînă e strigător la cer, din perspectiva cetățeanului de rând. Eu nu cred că Steaua și acești suporteri au nevoie de aceste legi.

Proiectul lor a început acum 6 ani, în același timp cu cel al Rapidului, iar eu am fost acolo. Mi-e greu să cred că ei n-au avut timp în șase ani să găsească o formă legală de a promova! Să schimbi legi în săptămâna meciului mi se pare absolut straniu! Oricum, promulgarea acestei legi-fantomă cred că va dura!

Am amânat să ofer un răspuns pe acest subiect pentru a nu crea o anumită energie. Legea venită săptămâna aceasta le-a dat un stimul atât fanilor, cât și jucătorilor. Toată lumea vorbește de implicarea statului în sport. E un măr otrăvit! Statul e cel mai prost manager!”, a „tunat” Ovidiu Burcă, la microfonul Digi Sport.

”Una peste alta, rămânem cu această înfrângere care doare. Nu știu care a fost organizarea acestui meci, dar nu mi se pare normal să ajungem cu 50 de minute înainte de meci. Am încercat să prelungim starul meciului, n-am putut din rațiunile televiziunilor. Asta este!

N-o să mă vedeți intrând în hora aceasta a fotbalului românesc, de a arăta cu degetul arbitrajului. Eu ce pot să le fac? Să le întind sau să nu le întind mâna. Azi nu le-am întins mâna! Avem atâția specialiști, sunt atâția oameni care pot analiza. Eu ce să le zic?.

Toată lumea spunea că avem cel mai bun lot, că suntem faovriți la promovarea directă. Se pare că acesta e un duș rece care ne face bine. Am trecut dintr-o extremă în cealaltă, dar astfel de meciuri, astfel de înfrângeri vin bine. Echipa a crescut ca joc, ca spirit, ca omogenitate, dar sunt anumiți pași peste care nu poți să treci. E nevoie de răbdare pentru a construi o echipă.

Se pare că mai avem de învățat în astfel de meciuri cu o asemenea atmosferă. Trebuie să ținem capul sus, această înfrângere nu schimbă nimic, și să luptăm până la final”, a declarat Ovidiu Burcă.

Citește și:

Sentimente aparte de neputință în Ghencea

Previous Marius Avram acuză greșeli de arbitraj în derby
Next Informații importante despre dosarul de licențiere

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *