Ovidiu Burcă a pus stop transferurilor


În emisiunea EXCLUSIV DINAMO de la Prosport, antrenorul principal al echipei Dinamo, Ovidiu Burcă, a discutat despre potențialul de efectuare a unor transferuri suplimentare pentru echipa „câinilor” în timpul acestei veri.

În același timp, Ovidiu Burcă a dezvăluit că singura posibilitate de a mai aduce un nou jucător la Dinamo în timpul acestei perioade de transferuri de vară este în cazul în care apare un jucător excepțional.

„Mă așteptam că va fi greu. Nu mi-am făcut niciun calcul, dar știam că o să fie greu. Echipa nu era pregătită așa cum am vrut noi, știam că va fi greu.

Cred că după venirea lui Lucas am cam închis perioada de mercato. E clar că o să fim atenți și dacă ceva excepțional, dacă o să avem un jucător excepțional pe final de perioadă de mercato, atunci poate mai discutăm. Am adus mulți jucători și va fi complicat să îi integrăm pe toți într-o perioadă scurtă de timp.

„Este o diferență de intensitate, de viteză, de ritm. Noi ne dorim un anumit tip de joc. Poate într-un alt context nu s-ar fi văzut diferența, dar ne dorim lucruri destul de complexe și e nevoie de timp ca să te adaptezi. Totul se întâmplă mai rapid. Eu cred că e ceva strict de adaptare. I

ntensitatea e mai mare, viteza de decizie, de execuție, intensitatea duelurilor e mai mare în prima ligă. Noi vrem să avem controlul jocului și să fim echipa dominantă.Dacă facem un joc de așteptare nu se potrivește la Dinamo”, a mai spus Ovidiu Burcă în cadrul emisiunii EXCLUSIV DINAMO.

Citește și:

”Pisica” Lobonț, revenire spectaculoasă în fotbalul românesc

Previous Un nou sponsor la Dinamo
Next Noul transfer al lui Dinamo: ”Trag tare”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *