Ousmane N’Doye se întoarce în România


Ousmane N’Doye are aproape 44 de ani, dar vrea să mai joace fotbal. Fostul jucător al lui Dinamo, retras oficial în 2018, a fost propus formației FC 1 Decembrie, club dinLiga a 5-a Ilfov.

N’Doye va împlini în martie 44 de ani și ar putea face echipă cu Gaston Mendy, legitimat deja la FC 1 Decembrie și care de-a lungul carierei a evoluat la Farul Constanța, U Cluj, Petrolul Ploiești, Rapid sau Dunărea Călărași.

Ousmane N’Doye a fost extrem de apreciat în fotbalul românesc și a câștigat alături de ASA Târgu Mureș un trofeu, Supercupa României.

Interesant e că Gaston Mendy e cel care le-a promis conducătorilor clubului ilfovean că-l va aduce pe Ousmane N’Doye.

Există totuși o condiție pusă de N’Doye: să nu joace în meciurile din deplasare.

„În atac pot să anunț o mare surpriză. Fostul jucător al Dunării Călărași, senegalezul Gaston Mendy, m-a anunțat că vrea să vină să joace la noi. El s-a căsătorit cu o fată din comuna noastră și și-a stabilit domiciliul aici. Mendy mi-a promis că-mi mai aduce și alți jucători, chiar și pe Ousmane N’Doye, compatriotul său.

Există, totuși, o problemă: nu prea vrea să joace în meciurile din deplasare, considerând că terenurile nu sunt cele mai bune și există pericolul să se accidenteze” a declarat Paul Mihai, președintele FC 1 Decembrie, pentru ilfovsport.ro.

Ousmane N’Doye, fost internațional senegalez, a ajuns în România la FC Vaslui, în 2008. Apoi a semnat cu Dinamo și au urmat echipe ca Astra, Săgeata Năvodari, ASA Târgu Mureș sau CSM Deva.

La Dinamo, N’Doye a fost implicat într-un scandal de proporții, în 2010. Florin Prunea, fost oficial al „câinilor”, a povestit la ProSport Live ce s-a întâmplat. „Nu-l suportau pe N’Doye! Erau câțiva șmecherași! Cine? Cei care au primit ordinul să plece din cantonament”

Citește și:

Steliano Filip, „terorizat” de fanii lui Dinamo

Previous Steliano Filip, "terorizat" de fanii lui Dinamo
Next Câte bilete s-au vândut la meciul cu Fcsb

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *