„Înecați” în Dunăre. 4 eșecuri la rând!


-->

Dinamo nu-și mai permitea un eșec în Superligă. După o lună fără gol marcat, băieții lui Burcă s-au deplasat la Galați, pentru duelul cu echipa cu cea mai bună defensivă. Oțelul s-a impus cu 1-0, iar Dinamo are 4 eșecuri la rând în campionat, fără gol marcat.

Primul sfert de oră a fost plictisitor, tribunele încălzindu-se la o fază grea din careul dinamovist. Fatai a trimis cu capul, mingea s-a scurs pe mâna la Lucas Araujo, însă centralul Găman nu a dat nimic. Bodișteanu, din lovitură liberă de la 20 de metri, l-a întins bine pe Golubovic, care a respins în corner. Cei peste 11.000 de fani gălățeni au declanșat fiesta în minutul 36. Atunci, Maciel a bătut tare o lovitură liberă de pe stânga, Neluț Roșu s-a înălțat, a deviat mingea, care s-a dus direct în vinclu.

Bodișteanu n-a nimerit poarta nici în minutul 38, când voleul său, venit după o pasă senzațională a lui Maciel, s-a transformat în gol turcesc. Singura ocazie, pentru că ratare e mult spus, a dinamoviștilor în prima repriză a venit chiar înainte de pauză, când Bena a nimerit peluza în care a stat galeria Oțelului. 1-0 la pauză pentru gazde.

Fatai putea rezolva meciul la jumătatea părții secunde. După o greșeală a lui Bena, mingea a ajuns la atacantul Oțelului, al cărui șut a fost mult prea „moale” pentru a-i da emoții lui Golubovic. Abia în minutul 74 a avut Dinamo prima ocazie. De fapt, primele două. La aceeași fază, Ghezali a deviat mingea prin fața porții, iar apoi a tras din voleu, pe lângă. Zivulic le-a dat emoții propriilor fani. A prins o bombă de la 25 de metri, însă mingea a fost preluată ca un adevărat jucător de un suporter aflat pe gardul din spatele porții dinamoviste.

Dinamo a jucat în superioritate numerică ultimele 4 minute, după eliminarea lui Pop. Degeaba însă, Oțelul a rezistat și s-a impus cu 1-0. În urma acestui meci, Dinamo a rămas cu 8 puncte și este penultima în Superligă. Dacă Botoșaniul bate la Craiova, pe CSU, roș-albii vor prelua lanterna roșie. Etapa viitoare, pe 8 octombrie, Dinamo o va întâlni pe teren propriu pe CFR Cluj.

 

OȚELUL – DINAMO 1-0

Oțelul Galați: Dur Bozoancă – Adăscăliței, J. Cisse, Lovric, M. Silva – A. Lopez (75 Zivulic) – Cisotti, S. Teles (59 Jardan) – Ș. Bodișteanu (46 Tănasă), K. Fatai (75 Pop), F. Maciel (83 Latouchent).

Dinamo: Golubovic – Lucas, Bena (67 I. Roșu), Patriche – G. de Moura, N. Roșu, Larrucea (46 Iglesias), C. Costin – V. Borcea (74 D. Irimia) – G. Gregorio (59 Ghezali), D. Politic (59 Abdallah).

 

Citește și

”Mica Elveție” este perla Ardealului. Care sunt atracțiile zonei

 

 

Previous Căpitanul lui Dinamo: ”Nu mi-a fost greu”
Next Burcă, câine rău! Ce a făcut după meci

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *