Ore decisive privind vânzarea lui Dinamo


Conform Playsport, Dorin Șerdean se află la București și astăzi va avea mai multe întâlniri pentru a negocia cedarea pachetului majoritar de acțiuni din cadrul SC Dinamo 1948 SA.

În schimbul a 72,8 %, atât cât deține firma Lotus, fostul președinte al clubului a cerut 550.000 de euro, plus o sumă de minim două milioane în conturile clubului, drept garanție a investiției.

În acest moment există interes de investiție din partea mai multor entități sau oameni de afaceri. One, un important dezvoltator imobiliar, respectiv Diya William Shoucair, directorul unei firme care se ocupă cu vânzarea utilajelor agricole și de construcții. La fel, o societate din domeniul construcțiilor a început negocierile pentru a prelua acțiunile de la Dorin Șerdean.

Din informațiile PlaySport.ro, Dorin Șerdean a ajuns la București, iar astăzi are programate mai multe întâlniri legate de vânzarea clubului. Reprezentantul Lotus a avut mai multe schimburi de mailuri cu reprezentanții One / avocați și a transmis că își dorește 550.000 euro în schimbul acțiunilor, sumă care ar urma achitată în mai multe tranșe. Mai mult, la nivel financiar, mai are o cerere foarte interesantă. Astfel, Șerdean dorește ca orice investitor care preia Dinamo să vireze o sumă de minim două milioane de euro în conturile clubului, o garanție pentru a evita episodul „Cortacero”.

Citește și:

Ruptură totală, Liviu Dragnea – Codrin Ștefănescu: ”Mizerii”

Previous Discurs manifest al lui Ovidiu Burcă
Next 2 variante de stadion pentru Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *