Rednic: „Nu am mamă, nu am tată.” De ce-l ia cu leșin


Mircea Rednic a dorit să fie optimist azi la conferința de presă, înaintea meciului de mâine cu Voluntari. Cu formația pe locul 13, tehnicianul a precizat că singura problemă de lot este cea a lui Axente, accidentat, in rest nu are alte absențe.

Antrenorul a explicat care e situația la echipă după umilința din Cupă și concedierile ce au urmat: „N-am mamă, n-am tată, bine, oricum, amândoi au murit. Dar în situația în care e Dinamo acum nu am cum trece peste anumite lucruri. Mie imi pare rău de cei cărora li s-au reziliat contractele. Nu vor mai urma altele până la iarnă, dar vor mai veni jucători, chiar azi doi, apoi încă unul”.

Rednic i-a atenționat pe elevii săi: „Nu mai e de joacă, fiindcă se joacă pe bani mulți. Văd satsifacția multora în România după rezultatele noastre, mă ia cu leșin de la ce intrebări se pun și la ce interviuri se fac. Eu chiar am vrut să-i bag de luni pe jucători în cantonament, să-i izolez cumva, le am zis să nu mai citească ce se spune despre ei. Cred că acum au înteles mesajul meu clar după ședința de ieri”.

Citește și:

S-a duelat cu Real Madrid și vine la Dinamo! Ce aduce „Puriul”

Previous Mircea Rednic, anunț IMPORTANT pentru fani astăzi
Next EL e jucătorul pe care-l aduce Rednic! S-a duelat cu Real Madrid

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *