Ordinea disputării meciurilor de baraj


Dinamo se pregătește de cele mai importante meciuri din acest campionat, și cel mai probabil cea mai importantă dublă de la meciul din 2007 cu Lazio.

Echipa antrenată de Dusan Uhrin va da piept Universității Cluj, echipă care a ratat promovarea directă din cauza celor 3 înfrângeri din finalul play-off-ului.

Astăzi la LPF s-a tras la sorți ordinea disputării meciurilor. Astfel, pe 21 mai Dinamo va juca pe Cluj Arena, împotriva echipei lui Erik Lincar. Returul, 8 zile mai târziu, adică pe 29 mai, se va disputa pe stadionul Dinamo. Cu siguranță, acest meci de baraj va fi și ultimul meci din istoria clubului pe vechiul stadion Dinamo.

Orele de disputare vor fi stabilite ulterior.

Declarațiile lui Uhrin după egalul cu UTA

„Trebuie să ne concentrăm pe baraj, am schimbat mulți jucători, am vrut să menajez câțiva. Ne așteptăm adversarul acum. O să fac primul ”11” cu două zile înainte de meci. Nu cred că Ivanovski va fi OK, nu știu acum. Pentru Dinamo, catastrofă! Asta pentru că jucăm acest baraj și eu cred că această echipă ar fi putut evolua mai bine. Pentru mine, a fost dificil, pentru că Dinamo, ca și club, are o mulțime de probleme”, spunea Dusan Uhrin la finalul meciului cu Dinamo – UTA, scor 1-1.

Citește și:

CFR Cluj a luat campionatul, din nou. Hegemonia continuă

-->
Previous Un fost dinamovist în finala Champions League
Next Interviu cu Uhrin înaintea barajului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.