Opiniile specialiștilor. S-au ales fotbaliștii care nu trebuie să lipsească și la anul


Mircea Rednic a făcut un anunț clar vineri seară după victoria cu Hermannstadt, scor 2-0: ”N-o să mai vină nimeni în afară de Elvis, care a semnat deja, şi de Mallo, care urmează să semneze. Și nici nu mai pleacă nimeni. În vară, cel mai probabil, vor mai sosi trei sau patru jucători”.

Prezenți în studioul Digisport, doi foști dinamoviști, Claudiu Niculescu și Ianis Zicu au enumerat mai mulți fotbaliști care nu ar trebui să lipsească din lotul echipei, în condițiile în care Dinamo a anunțat că se va lupta clar pentru play-off, ba, mai mult, pentru campionat și Cupa României. ”Mandanda, dar mai trebuie și aici un om. Klimavicius, Aliji, cei doi copii, Ciobotariu și Ricardo, Sorescu, Nistor clar, Montini. Filip? Îți faci treaba cu el. Zenke? Așa și așa”, a comentat Clau-gol.

Zicu l-a nominalizat în plus și pe Dussaut: ”A arătat interesant în acest prim meci început ca titular, să vedem ce poate mai departe”. Până și Gabi Balint a intrat în acest joc jurnalistic și i-a nominalizat aproximativ pe aceeași jucători. Mircea Rednic avea să declare apoi, la interviul de după partidă: ”La prima etapă din sezonul viitor, va fi sigur toată apărarea. Mandanda e împrumutat, să vedem dacă-l putem lua. Mijlocul? Cu câteva semne de întrebare. Nistor da. Filip e util, ai nevoie de oameni ca Ion în echipă. Cu Papa, cu Montini, cu Alexander care-și va reveni. Pe benzi mai trebuie. Sorescu e OK, dar l-am amețit de cum l-am jucat pe toate posturile”.

Citește și:

Prima poză cu Țucudean după problemele la inimă și după pauza din fotbal. E cu un ex-dinamovist

-->
Previous Montini ”bombardierul”. A ajuns la cota 9. Până la trofee, la ce se gândește italianul
Next Prima poză cu Țucudean după problemele la inimă și după pauza din fotbal. E cu un ex-dinamovist

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *